Webshop

Bestel hier boeken of meld je aan voor een event of webinar.

You raise me up - Compleet programma – Michelle van Dusseldorp en Gerlinde Mulder

€ 95,00 – De complete opvoedtraining voor ouders. Inclusief werkboek en 5 online lessen van elk ± 2 uur.

You raise me up - Het Jonge Kind – Michelle van Dusseldorp en Gerlinde Mulder

€ 70,00 – De opvoedtraining voor ouders. Inclusief werkboek, de basisles en de en de 2 lessen over het jongere kind (0 - 11 jaar).

You raise me up - Het Oudere Kind – Michelle van Dusseldorp en Gerlinde Mulder

€ 70,00 – De opvoedtraining voor ouders. Inclusief werkboek, de basisles en de en de 2 lessen over het Oudere kind (12 - 24 jaar).

NIEUW: Voor een heel jaar (werkboek + webinar) – Michelle van Dusseldorp, Groundwork

€ 34,50 – Start het nieuwe jaar met extra aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Je trekt lessen uit het voorgaande jaar en brengt in kaart wat je verwacht van het nieuwe. Zo ontstaat jouw jaarplan voor een heel jaar. Met concrete doelen met betrekking tot je relaties, je gezondheid, je werk en spiritualiteit.

De Goed-genoeg-ouder – Michelle van Dusseldorp en Willemijn de Weerd

€24,99 – Een handboek voor hoopvol opvoeden. Hoe heeft God familie-zijn bedoeld? Hoe ga je om met je eigen gevoelens en die van je kind? Welke vaardigheden moet een kind leren? En hoe kunnen we uniciteit binnen het gezin vieren?

Ik kan veranderen – Michelle van Dusseldorp

€19,95 – Dit boek legt de theoretische basis voor de lezingen en oefeningen die plaatsvinden tijdens de trainingen van Groundwork. Het boek is praktisch opgebouwd in elf stappen en is bedoeld voor iedereen die het gevoel heeft innerlijk vast te lopen. Een handboek waar je je hele leven wat aan hebt!

Living Lightly: Religious Detox – Michelle van Dusseldorp en Mattias Rouw

€29,00 – Tijdens Living Lightly: 'Religious Detox' nemen we een aantal christelijke overtuigingen onder de loep. Waar komen ze vandaan? Zijn ze van alle tijden? Zijn ze bijbels? En zijn ze eigenlijk wel helpend of gezond?

Webinarserie Persoonlijke Grenzen – Michelle van Dusseldorp e.a.

€49,00 voor drie avonden – Love thy limits. Een driedelige webinarserie van Groundwork over persoonlijke grenzen. Drie lessen (van 2 uur) met vernieuwend en verdiepend onderwijs. On demand terug te kijken wanneer jij wilt. Inclusief een digitale reader bij elke les.

Living Lightly: Family Matters – Michelle van Dusseldorp en Arie de Rover

€29,00 – We duiken in de wereld die schuilgaat achter familierelaties. Leerzaam, inspirerend en uitdagend voor échte familiemensen en ook voor wie niet zo veel (met) familie heeft.

Webinar-serie 'Emoties voor je laten werken' – Michelle van Dusseldorp

€49,00 voor 4 lessen – Serie van vier webinars over emoties. Met een basisles en en 3 nieuwe onderwerpen: Zelfzorg, Loskomen van je verleden en Overdreven emotionele reacties de baas.

Nee is oké – Michelle van Dusseldorp en Carianne Ros

€19,50 – Iedereen pleaset: je maakt het een ander naar de zin, maar vergeet wat je zelf nodig hebt. Dat kan uit de hand lopen en leiden tot vermoeidheid, stress en frustratie. Je denkt dat je niet genoeg doet en anderen je eigenlijk niet mogen. Dat is de 'please disease'. Carianne Ros en Michelle van Dusseldorp zijn ervaren therapeuten en zien...

Kaartenset Groundwork-principes – Groundwork Trainingen

€3,50 – Set van 4 kaarten met afbeeldingen van herkenbare Groundwork-principes die je ook tegenkomt tijdens onze trainingen. Handig als geheugensteuntje en leuk om te hebben.

So muss ich doch nicht bleiben?! – Michelle van Dusseldorp

€15,50 – 'Ik kan veranderen', het boek van Michelle van Dusseldorp, vertaald in het Duits. Het boek is praktisch opgebouwd in elf stappen en is bedoeld voor iedereen die het gevoel heeft innerlijk vast te lopen. Een handboek waar je je hele leven wat aan hebt!

Werkboek bij opvoedtraining You raise me up – Michelle van Dusseldorp, Groundwork

€ 11,50 – Voor wie de videolessen van de training 'You raise me up' al heeft, is het werkboek ook als los extra exemplaar beschikbaar. Handig om als ouders ieder met je eigen werkboek aan de slag te gaan. Het werkboek is niet te gebruiken zonder de videolessen van de training 'You raise me up'. Heb je de video's nog niet, bestel dan de online training in de webshop. Daar ontvang je het werkboek gratis bij.

NIEUW: Voor een HEEL jaar (alleen werkboek) – Michelle van Dusseldorp, Groundwork

€ 7,95 – Start het nieuwe jaar met extra aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Je trekt lessen uit het voorgaande jaar en brengt in kaart wat je verwacht van het nieuwe. Zo ontstaat jouw jaarplan voor een heel jaar. Met concrete doelen met betrekking tot je relaties, je gezondheid, je werk en spiritualiteit.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan