Webshop

Bestel hier boeken of tickets voor webinars van Groundwork.

Ik kan veranderen – Michelle van Dusseldorp

€19,95 – Dit boek legt de theoretische basis voor de lezingen en oefeningen die plaatsvinden tijdens de trainingen van Groundwork. Het boek is praktisch opgebouwd in elf stappen en is bedoeld voor iedereen die het gevoel heeft innerlijk vast te lopen. Een handboek waar je je hele leven wat aan hebt!

Terugkijken: Living Lightly: Religious Detox – Michelle van Dusseldorp en Mattias Rouw

€29,00 – Kijk dit livestream-event nu terug! Tijdens Living Lightly: 'Religious Detox' nemen we een aantal christelijke overtuigingen onder de loep. Waar komen ze vandaan? Zijn ze van alle tijden? Zijn ze bijbels? En zijn ze eigenlijk wel helpend of gezond?

Webinarserie Persoonlijke Grenzen – Michelle van Dusseldorp e.a.

€49,00 voor drie avonden – Love thy limits. Een nieuwe driedelige webinarserie van Groundwork over persoonlijke grenzen. Drie avonden met vernieuwend en verdiepend onderwijs. Live online te volgen én later terug te kijken wanneer jij wilt. Inclusief een digitale reader bij elke les.

Webinar-serie 'Emoties voor je laten werken' – Michelle van Dusseldorp

€45,00 voor drie avonden – Serie van drie nieuwe LIVE-webinars over emoties. 3 nieuwe onderwerpen: Zelfzorg, Loskomen van je verleden en Overdreven emotionele reacties de baas.

Webinar 'Emoties voor je laten werken' - Terugkijken – Michelle van Dusseldorp

€7,99 – Was je te laat met aanmelden voor het eerste webinar over 'Emoties voor je laten werken'? Geen punt. Kijk het online terug wanneer jij dat wilt. Een must als voorbereiding op de vervolgserie die start in september.

Nee is oké – Michelle van Dusseldorp en Carianne Ros

€15,00 – Iedereen pleaset: je maakt het een ander naar de zin, maar vergeet wat je zelf nodig hebt. Dat kan uit de hand lopen en leiden tot vermoeidheid, stress en frustratie. Je denkt dat je niet genoeg doet en anderen je eigenlijk niet mogen. Dat is de 'please disease'. Carianne Ros en Michelle van Dusseldorp zijn ervaren therapeuten en zien...

Kaartenset Groundwork-principes – Groundwork Trainingen

€3,50 – Set van 4 kaarten met afbeeldingen van herkenbare Groundwork-principes die je ook tegenkomt tijdens onze trainingen. Handig als geheugensteuntje en leuk om te hebben.

I can change – Michelle van Dusseldorp

€22,50 – De integrale tekst van 'Ik kan veranderen', het boek van Michelle van Dusseldorp, vertaald in het Engels, exclusief de Verklarende woordenlijst en Literatuurverwijzing. Op A4-formaat, gebonden in een ringband.

So muss ich doch nicht bleiben?! – Michelle van Dusseldorp

€15,50 – 'Ik kan veranderen', het boek van Michelle van Dusseldorp, vertaald in het Duits. Het boek is praktisch opgebouwd in elf stappen en is bedoeld voor iedereen die het gevoel heeft innerlijk vast te lopen. Een handboek waar je je hele leven wat aan hebt!

🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid