Groundwork Growtraining

Verdieping. Van de makers van de Basictraining.

Duur
3 dagen (donderdag tot zaterdag)
Deelnemers
40-50
Kosten
€ 395,-
Eerstvolgende start
Nog niet bekend
6 reviews

Verdiep, verbreed en veranker jouw persoonlijke groei met de Groundwork Growtraining. Heb je recent of al langer geleden een Basictraining gevolgd en wil je verder met wat er toen in gang is gezet? Dan is de Growtraining er speciaal voor jou.  

Waarin verschilt de Growtraining van de Basictraining?

Inhoudelijk gaan we een niveau dieper: bekende en nieuwe thema's worden op een verdiepende manier behandeld en geoefend. We nemen ook ruim de tijd om nieuwe inzichten en vaardigheden echt te verankeren en te laten wortelen. De Growtraining is kleinschaliger opgezet. De groep is ook kleiner dan bij een Basictraining. Is de Basictraining voor jou al een tijdje geleden? Geen nood: we nemen de basics kort nog even door.

  • Leer contact te maken met je primaire emoties en behoeften, en hoe die je leven mooier kunnen maken in plaats van dat ze je tegenwerken. 
  • Ontdek hoe je hardnekkige patronen in je leven kunt herkennen en doorbreken, binnen de bredere context van je relatie met God en de mensen om je heen.
  • Een belangrijk thema is het lijden. Hoe werkt dat eigenlijk? Leer hoe je het een plek geeft en hoe je kunt blijven groeien en sterker worden door het lijden heen. 

Wat ik verlang te doen, laat ik na, wat ik wil vermijden, dat doe ik.

Paulus in Romeinen 7:19

Na deze training

  • Heb je op een dieper niveau jezelf verkend en heb je nieuwe vaardigheden geoefend.
  • Weet je welke rol emoties voor jou spelen en hoe je ze kunt inzetten voor je persoonlijke groei.
  • Heb je de knowhow van de Basictraining opgefrist en verdiept.

Praktische informatie

Tijdens de Groundwork Growtraining ontvang je onderwijs over diverse thema’s. Na elk stuk onderwijs volgt een vrijblijvende oefening waarin je de theorie toepast. De oefeningen vinden plaats in groepjes van maximaal vier personen, onder begeleiding van een of twee coaches.

Het programma begint elke dag om 09:30 en eindigt om 17:00 uur. We raden je aan om de avonden tijdens de training vrij te houden. De training kan best intensief zijn en door deze drie avonden vrij te houden kun je jezelf volledig op het programma richten.

TIP: Moet je (redelijk) ver reizen om bij de trainingslocatie te komen? Of kom je lastig 'los' van een drukke thuissituatie? Overweeg dan een overnachting op de trainingslocatie Het Brandpunt of op een logeeradres, b&b of hotel in de buurt. Zo heb je alle rust én tijd voor jezelf en het verwerken van alle indrukken die opdoet tijdens de training.

Deze training is voor iedereen die recent of al langer geleden een Groundwork Basictraining heeft gevolgd en die verder wil met wat er toen in gang is gezet.

De Groundwork Growtraining kost € 395 per persoon (inclusief BTW). Tijdens de training zorgen wij voor koffie en thee. Bij je aanmelding is het mogelijk om een lunchpakket te bestellen à € 15,- voor 3 dagen. 

Schrijf je in voor één van de trainingen via de agenda. Betalen kan direct via iDeal. Dan is je plek meteen gereserveerd.

Je kunt ook reserveren en betalen voor meerdere personen. In dat geval vragen we je om de gegevens van de andere deelnemers nog even per mail naar ons te sturen.

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op alle door Groundwork aangeboden trainingen.

Prachtig onderwijs, erg goede sprekers, authentiek, mooie vervolgoefeningen, mooie mensen, mooie coaches die liefdevol en echt aanwezig zijn. Echt een aanrader om deze te volgen, het sluit heel goed aan op de basictraining!

Margreet • 27-01-2019

Vragen over de Groundwork Growtraining?

Bereikbaar: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 – 13.00 uur
🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan