Groundwork Community

Groundwork Community

De Groundwork Community is opgezet om het werk en de missie van Groundwork te ondersteunen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om blijvend te groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden verschillende mogelijkheden om deelnemer te worden aan de Groundwork Community.

Optie 1 | Doneer voor een Basictraining

De werkelijke kosten voor deelname aan een Basictraining bedragen €695,- per persoon. Stichting Groundwork wil deze trainingen graag tegen een laag tarief aanbieden, zodat deze voor een grote groep mensen betaalbaar is én blijft. Met een eenmalige donatie als aanvulling op jouw training of die van een ander, zorgen we ervoor dat we deze training tegen een laag tarief kunnen blijven aanbieden. 1)

Optie 2 | Doneer maandelijks

Doneer maandelijks en ontvang verdieping en verfrissing van jouw Groundwork Basictraining door middel van video’s en mailings van Michelle van Dusseldorp. Via het formulier hieronder kun je je donatie aanmelden. Je ondersteuning komt ten goede aan het werk van Stichting Groundwork. 1)

Optie 3 | Word vrijwilliger bij de Groundwork Basictraining

Word vrijwilliger tijdens Groundwork Basictrainingen. Dat kan als coach, als facilitair medewerker, als floormanager of als gebedsmedewerker. Heb je belangstelling om vrijwilliger te worden, laat dan via het formulier hieronder weten waar je interesse naar uitgaat. We geven dan uitleg over de taken en beantwoorden je vragen.

Optie 4 | Groundwork Leadership Network

Stichting Groundwork wil graag investeren in leiders. Het Leadership Network bestaat uit een groep leiders (ondernemers, directeuren, managers, leiders binnen kerken en andere geinteresseerden) die 1x per jaar samenkomen tijdens het Leadership Network Event. Tijdens dit event is er ruimte voor ontmoeting met andere leiders tijdens een diner en verdieping rondom het thema: Psychisch welzijn en persoonlijke effectiviteit als leider.

Ook ontvang je ieder jaar toegang tot één of twee webinars van Groundwork voor persoonlijke leiderschapsontwikkeling. Deelname aan dit netwerk kan vanaf een investering van €2500,- per jaar.

Heb je belangstelling voor het Leadership Network? Laat het ons weten via het formulier hieronder. We nemen dan contact met je op voor een persoonlijk gesprek.

Contactformulier Community

* is verplicht
1) Op dit moment is Stichting Groundwork in de aanvraagprocedure voor een ANBI-status en zijn giften aan Stichting Groundwork niet aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Mieke Griffioen

Bereikbaar: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 – 13.00 uur
🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan