Groundwork Basictraining

3 dagen investeren in je persoonlijke groei

Duur
3 dagen: donderdag t/m zaterdag
Deelnemers
30 tot 80 deelnemers
Kosten
€ 395,00 per weekend
Eerstvolgende start
januari 2023
31 reviews

Waarom doe ik zo, terwijl ik het eigenlijk anders wil doen? Waar komt dat onrustige gevoel vandaan? Is er meer dan alleen maar werken? Hoe komt het dat ik een burn-out heb? Waarom reageer ik zo heftig tijdens een ruzie? Ik wil wel veranderen, maar hoe?

Ik kan veranderen

Een kickstart voor verandering en vernieuwing dankzij een mix van gezonde psychologie en theologie. Te mooi om waar te zijn? Nee. Al meer dan 2.000 mensen gingen je voor én vonden tijdens de basictraining van Groundwork nieuwe perspectieven en kregen handvatten voor échte verandering en persoonlijke groei.

Wat ik verlang te doen, laat ik na, wat ik wil vermijden, dat doe ik.

Paulus in Romeinen 7:19

Onbewust doe je misschien dingen die je helemaal niet wilt doen. Je kunt slecht nee zeggen, of je wordt snel boos. Door de jaren heen ontwikkel je patronen die een groot deel van je gedrag, gedachten en gevoelens bepalen. Wil jij weten welke (belemmerende) patronen in jouw leven een rol spelen?

Na deze training

  • Heb je iets geproefd van de blijvende verandering die mogelijk is voor jou persoonlijk.
  • Weet je hoe het voelt als je psychologische en theologische principes tegelijk toepast.
  • Heb je iets in handen waarmee je verder kunt: nieuwe moed en perspectief.

Wat houdt de training in?

De Groundwork Basictraining is een driedaagse training waar je patronen in je gedrag en je gevoel leert onderzoeken en herkennen. Op basis van principes uit de psychologie en theologie ontvang je inzicht in je binnenwereld en doe je praktische handvatten op waarmee je zelf aan de slag kunt.

Hoe zien de drie dagen eruit?

Tijdens de Groundwork Basictraining ontvang je onderwijs over diverse thema’s. Na elk deel onderwijs volgt een vrijblijvende oefening waarin je de theorie toepast. De oefeningen vinden plaats in groepjes van maximaal vier personen, onder begeleiding van een of twee coaches.

Verandering in jezelf begint met het verkennen van jezelf. Je leert ontdekken welke hardnekkige patronen een rol (kunnen) spelen in je leven van alledag.

Iedereen draagt bagage van vroeger of uit een recenter verleden met zich mee. De een meer dan de ander, maar je leven wordt nog altijd gekleurd door dingen die ooit gebeurd zijn. Of door relaties met mensen die nog altijd een bepaalde mate van zeggenschap over je hebben. Vandaag leer je over loskomen van dingen die je in hun greep houden.

Vandaag gaat het over: hoe nu verder. We beloven je nieuwe perspectieven en nieuwe hoop.

Deze sprong in het diepe was het helemaal waard. Bedankt God, bedankt Groundwork!

Bart, deelnemer Basictraining • 5-03-2020

Thema's

Tijdens de training behandelen we onder andere thema’s als:

  • Verantwoordelijkheid afbakenen
  • Grenzen leren kennen en aangeven
  • Afrekenen met je innerlijke criticus
  • Keuzevrijheid ontwikkelen
  • Je identiteit ontwikkelen
  • Emoties verwerken
  • Vergeven

Praktische informatie

Deze training is voor iedereen die verlangt naar meer inzicht in zichzelf, naar persoonlijke groei en voor iedereen met innerlijke problemen die niet te groot zijn om zelf aan te werken. De training wordt gegeven in het besef dat God erbij is en dat zijn Geest in ons werkt. Door het kennis maken met en toepassen van de behandelde levensvaardigheden, kun je groeien in je relatie met God, met anderen en met jezelf.

Het programma begint elke dag om 09:30 en eindigt om 17:00 uur. We raden je aan om de avonden tijdens de training vrij te houden. De training kan best intensief zijn en door deze drie avonden vrij te houden kun je jezelf volledig op het programma richten.

TIP: Moet je (redelijk) ver reizen om bij de trainingslocatie te komen? Of kom je lastig 'los' van een drukke thuissituatie? Overweeg dan een overnachting op trainingslocatie Het Brandpunt (Basictraining januari 2023) of op een logeeradres, b&b of hotel in de buurt. Zo heb je alle rust én tijd voor jezelf en het verwerken van alle indrukken die opdoet tijdens de training.

Schrijf je in voor één van de trainingen via de agenda. Betalen kan direct via iDeal. Dan is je plek meteen gereserveerd.

Je kunt ook reserveren en betalen voor meerdere personen. In dat geval vragen we je om de gegevens (naam, woonplaats, mobiele nummer en emailadres) van de andere deelnemers nog per mail naar ons te sturen via info@groundwork.nl .

Je leest voorafgaand aan de trainingsdagen het boek 'Ik kan veranderen' van Michelle van Dusseldorp. Zo raak je al een beetje bekend met de principes die tijdens de training worden uitgediept en geoefend. En je went alvast een beetje aan ons jargon. Bestel het via onze webshop of via de aanmeldpagina voor de training.

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op alle door Groundwork aangeboden trainingen.

Is dit de training die je zoekt?

1
Jun

Groundwork Basictraining | juni 2023

Training
3 dagen
Spreker: Diverse trainers
De Schutterij - Veenendaal

Vragen over de basictraining?

Bereikbaar: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 – 13.00 uur
🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan