Groundwork Basictraining

Reviews en beoordelingen

9.7 31 reviews
Schrijf een review
Marit • 21-6-2022
De afgelopen dagen mocht ik weer coachen bij een Groundwork Basictraining. Drie intensieve dagen voor de deelnemers, maar net zo goed voor de coaches op de achtergrond. Ik doe dit nu een jaar of vier en iedere training is weer een nieuwe ervaring en een flinke groeispurt. Een voorrecht om mee te maken en te ervaren. En ook confronterend, eerlijk is eerlijk. Het doet mij iedere keer iets om bij de lessen te zitten en dan uit de herhaling toch iets nieuws te filteren. Ik raak bemoedigd door wat ik wel kan betekenen voor een ander tijdens het coachen, en ontmoedigd als de samenwerking stagneert of iets niet loopt zoals ik vind dat het zou moeten. Ik voel mij soms heel competent, en op een ander moment heel erg incompetent. En het mooie is, dat hiervoor alle ruimte aanwezig is. Deze keer werd ik geraakt in een stukje eenzaamheid en verdriet. Er was ruimte om dat er te laten zijn. Ik kon troost zoeken en ontvangen. En daarnaast mocht ik mooie feedback krijgen en bedankjes voor de bijdrage die het coachen aan deelnemers had gegeven. Toen ik op weg ging naar de training had ik bedacht dat ik met een open hart wilde gaan: een open hart om te geven en te ontvangen. En dat is ook precies wat er is gebeurd. Mocht je willen investeren in jezelf, in een warme betrokken omgeving met mensen die ook gewoon maar mens zijn, dan raad ik je een Groundwork Basictraining van harte aan. Je komt er hoe dan ook verrijkt vandaan!
Willy van Zwet • 21-6-2022
Het uitrafelen van je doen en laten, wordt zichtbaar. In drie dagen!!! Je leert diepgaand jezelf te begrijpen, en omdat Jezus dagelijks betrokken is in jouw leven en Hij is ook elke dag bij je naasten, zo komt er bij mij een nog dieper besef. Over de effecten van levenswandel die ik nu op een nieuwe wijze wil doen. Want ik heb duidelijke handvaten gekregen om dagelijks mee te werken aan het genezende en helende werk in mijn hart, wat door het offer van Jezus mogelijk is gemaakt voor iedereen. Deelnemers, coaches, team van groundwork in juni 2022. Ik ben heel dankbaar voor ieders bijdrage.
marjolein • 21-6-2022
Blij dat ik deze stap gezet heb. Heb handvatten gekregen om verder te groeien in volwassenheid en geloof en daarvanuit mijn naasten en onze gemeente ook beter te kunnen dienen. Het is een veilige en liefdevolle omgeving maar ook heel professioneel, die combinatie is heel waardevol.
Jacolien • 10-3-2022
Ontzettend waardevolle dagen! Samen met mijn man gedaan, een prachtige verdieping op het boek Ik kan veranderen. Zoveel geleerd van de inspirerende sprekers en coaches. Zoveel meer zelfinzicht gekregen en bewust geworden van waarheden en patronen die tot nu toe verborgen lagen voor mij. Beter leren voelen en liefhebben. En dit alles zo rijk op basis van Gods Waarheid! Dit gun ik iedereen. Bedankt, alle mensen van Groundwork!
Sylvia • 8-3-2022
Wat een bijzondere driedaagse! Heftig, indrukwekkend, diepgaand en zo goed begeleid door de sprekers, coaches en mede-cursisten. Ik heb een vrijheid ervaren zoals nooit tevoren. Er is veel duidelijk geworden voor me, en Jezus is zo levend en dichtbij! Ben diep dankbaar voor deze dagen, prachtige basis om op verder te borduren. Onbevangen de toekomst in, God gaat mee!
Elizabeth • 5-3-2022
Wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik de training van Groundwork heb mogen doen. Het heeft me zo veel gebracht. Ik heb geleerd bij mezelf naar binnen te kijken. En meer van 'mij' te ontdekken. Ik heb geleerd dat ik mag en kan kiezen in hoe en wat ik doe, hoe ik reageer. Dat werkt zo bevrijdend en helend. Ik heb mogen vergeven en mogen loslaten. Ik voel veel rust en vrijheid. Ik ben daar echt heel dankbaar voor. Dank dat jullie, fantastische coaches, trainers die zo mooi en open en eerlijk de theorie delen en facilitair team en alle andere mensen die zo goed zorgen, dit mogelijk hebben gemaakt!. Ik voel me heel rijk met deze mooie ervaring.
Willemieke • 5-3-2022
Wauw! Een heftige, mooie, helende en zeer intensieve ervaring. Geweldige tijd gehad en echt actief en praktisch aan de slag gegaan met alle theorie. En een super combinatie van psychologie en theologie. Ik gun dit iedereen!!!
Linda • 4-3-2022
Dit waren 3 heel bijzondere dagen! En ook bijzonder intensieve dagen. Zoveel informatie gekregen en dingen ervaren waardoor dit een enorme stap is richting groei en heelheid. De coaches en sprekers waren helemaal zichzelf en durfden kwetsbaar te zijn. Er was veel ruimte voor vragen, in de groep of 1 op 1. Het voelde als een heel veilige en inspirerende omgeving met ontzettend veel lieve mensen.
Anoniem • 19-11-2021
Ik vond het een gedegen, gebalanceerde, waardevolle training op basis van gezonde christelijke principes. De cultuur van openheid en leren, psychologische inzichten die up to date zijn, ervaringsoefeningen die je helpen een stap te zetten om patronen te doorbreken. Ik heb lang getwijfeld omdat de theorie van uit mijn werk wel bekend is, maar heb er geen moment spijt van gehad dat ik me heb opgegeven. Zeker een aanrader!
Jan Treure • 7-11-2021
Al een tijdje was ik opzoek naar een veilige plek waar ik uitgedaagd werd om groeien. Tijdens de cursus werden we meegenomen in behapbare theorie en tijdens de oefeningen werd er ruim te tijd genomen om de principes toe te passen. Eerder dacht ik dat wat ik voelde er niet toe deed en daardoor kon ik mijn gevoel niet goed op waarde schatten, dit is een leugen. Tijdens een van de oefeningen zijn we hier mee bezig geweest en daarna ervaarde ik mooie gevoelige delen van mezelf die al tijden onderdrukt zijn geweest. De 3daagse is intensief, maar het is het elke minuut en euro waard geweest!
Joanne • 6-11-2021
Wouw! Ik heb Jezus ontmoet na een lange strijd. Hij is er al die tijd geweest en Zijn blik brak deze harde walnoot in twee stukken zodat mijn binnenkant zichtbaar is geworden. Zodat ik die kan leren kennen en koesteren. En wat een passie en vrijheid voel ik in mij loskomen door alles wat er in deze drie dagen gebeurt is! Dank alle trainers, dank de coaches en dank alle mooie mensen die ik ontmoet heb! Jullie zijn helden!! Ik heb mij gekoesterd en bij iedere stap geliefd en vastgehouden gevoeld door zoveel prachtige lieve mensen. Het raakt me diep, heel diep! Twijfel je nog met inschrijven? Niet doen! Go for it!! Je bent het waard!
Anique • 29-9-2021
Al heel lang heb ik het gevoel, dat ik een muur om mezelf heen heb staan. Dat ik geregeerd word door alles wat MOET (van mezelf en anderen). Wat een opluchting dat ik mag kiezen naar welke “stemmen” ik luister. In Gods genadige ogen ben ik sowieso oké. Een prachtige organisatie, Groundwork! Liefdevol, zorgzaam, maar ook praktisch en nuchter.
🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan