Groundwork Basictraining

Reviews en beoordelingen

9.7 23 reviews
Schrijf een review
Anoniem • 19-11-2021
Ik vond het een gedegen, gebalanceerde, waardevolle training op basis van gezonde christelijke principes. De cultuur van openheid en leren, psychologische inzichten die up to date zijn, ervaringsoefeningen die je helpen een stap te zetten om patronen te doorbreken. Ik heb lang getwijfeld omdat de theorie van uit mijn werk wel bekend is, maar heb er geen moment spijt van gehad dat ik me heb opgegeven. Zeker een aanrader!
Jan Treure • 7-11-2021
Al een tijdje was ik opzoek naar een veilige plek waar ik uitgedaagd werd om groeien. Tijdens de cursus werden we meegenomen in behapbare theorie en tijdens de oefeningen werd er ruim te tijd genomen om de principes toe te passen. Eerder dacht ik dat wat ik voelde er niet toe deed en daardoor kon ik mijn gevoel niet goed op waarde schatten, dit is een leugen. Tijdens een van de oefeningen zijn we hier mee bezig geweest en daarna ervaarde ik mooie gevoelige delen van mezelf die al tijden onderdrukt zijn geweest. De 3daagse is intensief, maar het is het elke minuut en euro waard geweest!
Joanne • 6-11-2021
Wouw! Ik heb Jezus ontmoet na een lange strijd. Hij is er al die tijd geweest en Zijn blik brak deze harde walnoot in twee stukken zodat mijn binnenkant zichtbaar is geworden. Zodat ik die kan leren kennen en koesteren. En wat een passie en vrijheid voel ik in mij loskomen door alles wat er in deze drie dagen gebeurt is! Dank alle trainers, dank de coaches en dank alle mooie mensen die ik ontmoet heb! Jullie zijn helden!! Ik heb mij gekoesterd en bij iedere stap geliefd en vastgehouden gevoeld door zoveel prachtige lieve mensen. Het raakt me diep, heel diep! Twijfel je nog met inschrijven? Niet doen! Go for it!! Je bent het waard!
Anique • 29-9-2021
Al heel lang heb ik het gevoel, dat ik een muur om mezelf heen heb staan. Dat ik geregeerd word door alles wat MOET (van mezelf en anderen). Wat een opluchting dat ik mag kiezen naar welke “stemmen” ik luister. In Gods genadige ogen ben ik sowieso oké. Een prachtige organisatie, Groundwork! Liefdevol, zorgzaam, maar ook praktisch en nuchter.
Sera Vroegop • 25-9-2021
Een waardevol cadeau aan mezelf en daarmee ook aan anderen. Echt genoten. Top training, top trainers en top organisatie. Bedankt! En dat alles tot eer en glorie van Zijn Naam! Ik heb weer een beetje beter geleerd hoe Gods wet van liefde en genade uit te leven. Halleluja!
Dieteke Visser • 26-10-2020
Wat een geweldige training. Zoveel mooie inzichten die me de komende jaren gaan helpen én waarmee ik anderen kan helpen. De docenten zijn onderhoudend en weten je aandacht drie dagen lang goed vast te houden. Bijzonder hoe Bijbelse waarheden en psychologie samen komen. De coachsessies waren helend voor mij. Een dikke aanrader voor iedereen die inzicht wil krijgen in oorzaken van zijn/haar (ongewenst) gedrag en daar verandering in wil brengen.
Annemarie • 27-9-2020
De Groundwork Basictraining is een mooie mix van theorie en oefeningen onder leiding van professionele coaches. Waar ik het meest aan heb gehad, is dat ik copingtechnieken heb gebruikt in het verleden die toen effectief waren, maar nu niet altijd meer. En dat je je daar niet voor hoeft te schamen, maar dat je dat gedeelte in je kan bedanken en kan gaan leren het de juiste plek te geven. Daarnaast heb ik geleerd dat door 'te zijn' in een situatie je oordeelvrij kan luisteren. Een training die me weer verder helpt. En zeker de moeite waard. Alles was tot in de puntjes geregeld.
Eduard • 26-9-2020
De Groundwork basictraining heeft een mooie aanzet gegeven om van je hoofd bij je gevoel te komen. De training is een mooie mix van theorie gecombineerd met nuttige oefeningen. Samengevat inspirerend en motiverend om met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan!
Bart • 4-3-2020
Door de groundwork basic training ben ik weer in contact gekomen met mijn eigen gevoel. Vanuit dit gevoel heb ik scherper zicht gekregen op waar ik vandaan kom en welke impact dat heeft op wie ik nu ben. En waar kan dat veiliger dan in de aanwezigheid van God? Ik heb een aantal concrete actiepunten meegenomen waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan, bijvoorbeeld in mijn rol als vader. Deze sprong in het diepe was het helemaal waard. Bedankt God, bedankt Groundwork!
Nico • 1-3-2020
Wat een enorme reality check! Ik dacht dat ik emotioneel wel heel stabiel was, mijn leven redelijk op de rit had. Maar er zijn zoveel automatismen in jezelf, patronen die dag in dag uit bepalen hoe je je leven leeft. En dan blijkt dat je eigenlijk maar heel weinig keuzevrijheid hebt. Wat een bevrijding om te zien dat God mij als mens in mijn kracht wil zetten! Thanks Groundwork voor dit inzicht! Het is een fantastische start van een nieuwe reis voor mij. Een reis naar binnen, maar samen met Jezus.
Esther • 29-2-2020
Een bijzondere training, krachtig en ondertussen zo kwetsbaar. Trainers zijn een mooi voorbeeld in hoe sterk als hoe kwetsbaar je kan zijn. Goed nagedacht over hoe het aanbod qua luisteren en dan een actieve gedeelte met afwisselend serieus en humor. Het heeft mij een enorme boost gegeven om verder gaan, aanvulling op wat ik zocht. En ieder zou ik mee willen geven, vergeet je eigen tuintje niet!
Richard • 30-11-2019
De afgelopen drie dagen, heb ik mogen ervaren, dat het mogelijk is om pijn en verdriet te kunnen toelaten, er mee om te kunnen gaan, en dit om te keren in liefde. Hoe mooi is het om echte liefde te mogen ontvangen... Zonder de veilige omgeving en bijzonder mooie mensen, die het vanuit hun hart begeleiden en coachen en de aanwezigheid van Jezus was dit niet mogelijk geweest. Zelfs (of misschien wel juist) als je de deur hebt dicht gegooid, en je vol bent van boosheid en onbegrip, is het dus een verademing en geeft het je weer letterlijk lucht en ruimte.
🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid