Groundwork Basictraining

Reviews en beoordelingen

9.7 28 reviews
Schrijf een review
Jacolien • 10-3-2022
Ontzettend waardevolle dagen! Samen met mijn man gedaan, een prachtige verdieping op het boek Ik kan veranderen. Zoveel geleerd van de inspirerende sprekers en coaches. Zoveel meer zelfinzicht gekregen en bewust geworden van waarheden en patronen die tot nu toe verborgen lagen voor mij. Beter leren voelen en liefhebben. En dit alles zo rijk op basis van Gods Waarheid! Dit gun ik iedereen. Bedankt, alle mensen van Groundwork!
Sylvia • 8-3-2022
Wat een bijzondere driedaagse! Heftig, indrukwekkend, diepgaand en zo goed begeleid door de sprekers, coaches en mede-cursisten. Ik heb een vrijheid ervaren zoals nooit tevoren. Er is veel duidelijk geworden voor me, en Jezus is zo levend en dichtbij! Ben diep dankbaar voor deze dagen, prachtige basis om op verder te borduren. Onbevangen de toekomst in, God gaat mee!
Elizabeth • 5-3-2022
Wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik de training van Groundwork heb mogen doen. Het heeft me zo veel gebracht. Ik heb geleerd bij mezelf naar binnen te kijken. En meer van 'mij' te ontdekken. Ik heb geleerd dat ik mag en kan kiezen in hoe en wat ik doe, hoe ik reageer. Dat werkt zo bevrijdend en helend. Ik heb mogen vergeven en mogen loslaten. Ik voel veel rust en vrijheid. Ik ben daar echt heel dankbaar voor. Dank dat jullie, fantastische coaches, trainers die zo mooi en open en eerlijk de theorie delen en facilitair team en alle andere mensen die zo goed zorgen, dit mogelijk hebben gemaakt!. Ik voel me heel rijk met deze mooie ervaring.
Willemieke • 5-3-2022
Wauw! Een heftige, mooie, helende en zeer intensieve ervaring. Geweldige tijd gehad en echt actief en praktisch aan de slag gegaan met alle theorie. En een super combinatie van psychologie en theologie. Ik gun dit iedereen!!!
Linda • 4-3-2022
Dit waren 3 heel bijzondere dagen! En ook bijzonder intensieve dagen. Zoveel informatie gekregen en dingen ervaren waardoor dit een enorme stap is richting groei en heelheid. De coaches en sprekers waren helemaal zichzelf en durfden kwetsbaar te zijn. Er was veel ruimte voor vragen, in de groep of 1 op 1. Het voelde als een heel veilige en inspirerende omgeving met ontzettend veel lieve mensen.
Anoniem • 19-11-2021
Ik vond het een gedegen, gebalanceerde, waardevolle training op basis van gezonde christelijke principes. De cultuur van openheid en leren, psychologische inzichten die up to date zijn, ervaringsoefeningen die je helpen een stap te zetten om patronen te doorbreken. Ik heb lang getwijfeld omdat de theorie van uit mijn werk wel bekend is, maar heb er geen moment spijt van gehad dat ik me heb opgegeven. Zeker een aanrader!
Jan Treure • 7-11-2021
Al een tijdje was ik opzoek naar een veilige plek waar ik uitgedaagd werd om groeien. Tijdens de cursus werden we meegenomen in behapbare theorie en tijdens de oefeningen werd er ruim te tijd genomen om de principes toe te passen. Eerder dacht ik dat wat ik voelde er niet toe deed en daardoor kon ik mijn gevoel niet goed op waarde schatten, dit is een leugen. Tijdens een van de oefeningen zijn we hier mee bezig geweest en daarna ervaarde ik mooie gevoelige delen van mezelf die al tijden onderdrukt zijn geweest. De 3daagse is intensief, maar het is het elke minuut en euro waard geweest!
Joanne • 6-11-2021
Wouw! Ik heb Jezus ontmoet na een lange strijd. Hij is er al die tijd geweest en Zijn blik brak deze harde walnoot in twee stukken zodat mijn binnenkant zichtbaar is geworden. Zodat ik die kan leren kennen en koesteren. En wat een passie en vrijheid voel ik in mij loskomen door alles wat er in deze drie dagen gebeurt is! Dank alle trainers, dank de coaches en dank alle mooie mensen die ik ontmoet heb! Jullie zijn helden!! Ik heb mij gekoesterd en bij iedere stap geliefd en vastgehouden gevoeld door zoveel prachtige lieve mensen. Het raakt me diep, heel diep! Twijfel je nog met inschrijven? Niet doen! Go for it!! Je bent het waard!
Anique • 29-9-2021
Al heel lang heb ik het gevoel, dat ik een muur om mezelf heen heb staan. Dat ik geregeerd word door alles wat MOET (van mezelf en anderen). Wat een opluchting dat ik mag kiezen naar welke “stemmen” ik luister. In Gods genadige ogen ben ik sowieso oké. Een prachtige organisatie, Groundwork! Liefdevol, zorgzaam, maar ook praktisch en nuchter.
Sera Vroegop • 25-9-2021
Een waardevol cadeau aan mezelf en daarmee ook aan anderen. Echt genoten. Top training, top trainers en top organisatie. Bedankt! En dat alles tot eer en glorie van Zijn Naam! Ik heb weer een beetje beter geleerd hoe Gods wet van liefde en genade uit te leven. Halleluja!
Dieteke Visser • 26-10-2020
Wat een geweldige training. Zoveel mooie inzichten die me de komende jaren gaan helpen én waarmee ik anderen kan helpen. De docenten zijn onderhoudend en weten je aandacht drie dagen lang goed vast te houden. Bijzonder hoe Bijbelse waarheden en psychologie samen komen. De coachsessies waren helend voor mij. Een dikke aanrader voor iedereen die inzicht wil krijgen in oorzaken van zijn/haar (ongewenst) gedrag en daar verandering in wil brengen.
Annemarie • 27-9-2020
De Groundwork Basictraining is een mooie mix van theorie en oefeningen onder leiding van professionele coaches. Waar ik het meest aan heb gehad, is dat ik copingtechnieken heb gebruikt in het verleden die toen effectief waren, maar nu niet altijd meer. En dat je je daar niet voor hoeft te schamen, maar dat je dat gedeelte in je kan bedanken en kan gaan leren het de juiste plek te geven. Daarnaast heb ik geleerd dat door 'te zijn' in een situatie je oordeelvrij kan luisteren. Een training die me weer verder helpt. En zeker de moeite waard. Alles was tot in de puntjes geregeld.
🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid