Groundwork Basictraining

Reviews en beoordelingen

9.5 15 reviews
Schrijf een review
Bart • 4-3-2020
Door de groundwork basic training ben ik weer in contact gekomen met mijn eigen gevoel. Vanuit dit gevoel heb ik scherper zicht gekregen op waar ik vandaan kom en welke impact dat heeft op wie ik nu ben. En waar kan dat veiliger dan in de aanwezigheid van God? Ik heb een aantal concrete actiepunten meegenomen waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan, bijvoorbeeld in mijn rol als vader. Deze sprong in het diepe was het helemaal waard. Bedankt God, bedankt Groundwork!
Nico • 1-3-2020
Wat een enorme reality check! Ik dacht dat ik emotioneel wel heel stabiel was, mijn leven redelijk op de rit had. Maar er zijn zoveel automatismen in jezelf, patronen die dag in dag uit bepalen hoe je je leven leeft. En dan blijkt dat je eigenlijk maar heel weinig keuzevrijheid hebt. Wat een bevrijding om te zien dat God mij als mens in mijn kracht wil zetten! Thanks Groundwork voor dit inzicht! Het is een fantastische start van een nieuwe reis voor mij. Een reis naar binnen, maar samen met Jezus.
Esther • 29-2-2020
Een bijzondere training, krachtig en ondertussen zo kwetsbaar. Trainers zijn een mooi voorbeeld in hoe sterk als hoe kwetsbaar je kan zijn. Goed nagedacht over hoe het aanbod qua luisteren en dan een actieve gedeelte met afwisselend serieus en humor. Het heeft mij een enorme boost gegeven om verder gaan, aanvulling op wat ik zocht. En ieder zou ik mee willen geven, vergeet je eigen tuintje niet!
🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid