Groundwork Basictraining

Reviews en beoordelingen

9.6 18 reviews
Schrijf een review
Dieteke Visser • 26-10-2020
Wat een geweldige training. Zoveel mooie inzichten die me de komende jaren gaan helpen én waarmee ik anderen kan helpen. De docenten zijn onderhoudend en weten je aandacht drie dagen lang goed vast te houden. Bijzonder hoe Bijbelse waarheden en psychologie samen komen. De coachsessies waren helend voor mij. Een dikke aanrader voor iedereen die inzicht wil krijgen in oorzaken van zijn/haar (ongewenst) gedrag en daar verandering in wil brengen.
Annemarie • 27-9-2020
De Groundwork Basictraining is een mooie mix van theorie en oefeningen onder leiding van professionele coaches. Waar ik het meest aan heb gehad, is dat ik copingtechnieken heb gebruikt in het verleden die toen effectief waren, maar nu niet altijd meer. En dat je je daar niet voor hoeft te schamen, maar dat je dat gedeelte in je kan bedanken en kan gaan leren het de juiste plek te geven. Daarnaast heb ik geleerd dat door 'te zijn' in een situatie je oordeelvrij kan luisteren. Een training die me weer verder helpt. En zeker de moeite waard. Alles was tot in de puntjes geregeld.
Eduard • 26-9-2020
De Groundwork basictraining heeft een mooie aanzet gegeven om van je hoofd bij je gevoel te komen. De training is een mooie mix van theorie gecombineerd met nuttige oefeningen. Samengevat inspirerend en motiverend om met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan!
Bart • 4-3-2020
Door de groundwork basic training ben ik weer in contact gekomen met mijn eigen gevoel. Vanuit dit gevoel heb ik scherper zicht gekregen op waar ik vandaan kom en welke impact dat heeft op wie ik nu ben. En waar kan dat veiliger dan in de aanwezigheid van God? Ik heb een aantal concrete actiepunten meegenomen waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan, bijvoorbeeld in mijn rol als vader. Deze sprong in het diepe was het helemaal waard. Bedankt God, bedankt Groundwork!
Nico • 1-3-2020
Wat een enorme reality check! Ik dacht dat ik emotioneel wel heel stabiel was, mijn leven redelijk op de rit had. Maar er zijn zoveel automatismen in jezelf, patronen die dag in dag uit bepalen hoe je je leven leeft. En dan blijkt dat je eigenlijk maar heel weinig keuzevrijheid hebt. Wat een bevrijding om te zien dat God mij als mens in mijn kracht wil zetten! Thanks Groundwork voor dit inzicht! Het is een fantastische start van een nieuwe reis voor mij. Een reis naar binnen, maar samen met Jezus.
Esther • 29-2-2020
Een bijzondere training, krachtig en ondertussen zo kwetsbaar. Trainers zijn een mooi voorbeeld in hoe sterk als hoe kwetsbaar je kan zijn. Goed nagedacht over hoe het aanbod qua luisteren en dan een actieve gedeelte met afwisselend serieus en humor. Het heeft mij een enorme boost gegeven om verder gaan, aanvulling op wat ik zocht. En ieder zou ik mee willen geven, vergeet je eigen tuintje niet!
Richard • 30-11-2019
De afgelopen drie dagen, heb ik mogen ervaren, dat het mogelijk is om pijn en verdriet te kunnen toelaten, er mee om te kunnen gaan, en dit om te keren in liefde. Hoe mooi is het om echte liefde te mogen ontvangen... Zonder de veilige omgeving en bijzonder mooie mensen, die het vanuit hun hart begeleiden en coachen en de aanwezigheid van Jezus was dit niet mogelijk geweest. Zelfs (of misschien wel juist) als je de deur hebt dicht gegooid, en je vol bent van boosheid en onbegrip, is het dus een verademing en geeft het je weer letterlijk lucht en ruimte.
Erik • 11-10-2019
Ik had gehoopt, maar haast niet meer verwacht dat ik meer vrede zou kunnen vinden met mezelf, in hoe ik ben. Toch lijk ik daar echt een flinke stap verder in te zijn gekomen. Ik heb weer hoop dat ik lichter in het leven kan staan en eindelijk wat milder kan zijn naar mezelf. Veel dank!
Tabitha • 25-6-2019
Het is nu een maand na het weekend en ik ben gewoon blij en heel dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. De sfeer was zo veilig; er werd namelijk niet veroordeeld. Ik kon de oefeningen (hoe spannend soms ook) omarmen waardoor ik nieuwe inzichten in mezelf kreeg. Wow die oefeningen hebben zoveel kracht! Dan valt er een kwartje omdat je het beleeft. En nu nog komen ze in herinnering en weet je niet alleen de theorie maar vooral wat je moet doen. Echte handvaten voor your everyday life. Ik ben een huisvrouw en moeder van 5, trust me... ik heb handvaten nodig!!! Daarnaast is het ook gewoon vet interessant om eindelijk es te weten hoe dat nou gaat in je brein... en dat ie zuurstof nodig heeft!! Dan worden quotes als "adem in adem uit, of tel tot tien" ineens duidelijk waarom je brein het nodig heeft dat je dat toepast wanneer je bijvoorbeeld onrustig, angstig, boos o.i.d. bent. Theorie, praktijk, de bijbel, psychologie en Vaders bemoeienis met ons komen allemaal samen in dit weekend én daarna. Het één vult het andere aan. Je krijgt er gewoon meer inzichten in. Ik was er klaar voor, maar ben d'r nog lang niet klaar mee! Het is ook gewoon leuk om de dingen in de praktijk toe te passen en bvb je criticus es even z'n plekje te wijzen. Vader heeft ons de kracht gegeven om te kiezen om Zijn leefwijze te volgen. Hij heeft alle geduld met ons en vervolgens ook alle hulpmiddelen die we daarvoor nodig hebben. Samen met Hem is het een stuk makkelijker. God dank voor Wie Hij is :)"
Lenie • 25-5-2019
Veilig, leerzaam, verbindend, kwetsbaar, je kunnen en mogen open stellen, ruimte voor je eigen ik... zomaar wat kernwoorden na de 3 dagen basic training van Groundwork. Intensieve dagen, maar zo de moeite waard om nu, vervuld met zoveel nieuwe inzichten aan de hand van Papa verder te gaan op mijn levensweg om mijn ‘eigen ik’ verder te gaan ontdekken, in Zijn liefdevolle en beschermende nabijheid!
Ralf • 1-3-2019
Ik dacht dat ik helemaal in tranen moest zijn en door een psychologische molen gehaald zou worden. Het viel alles mee. De oefeningen zijn behulpzaam en inzichtelijk. De basics training heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik weet nu beter hoe ik van binnen werk en wat ik kan doen als ik mijzelf niet begrijp. Hoe fijn is het om keuzevrijheid te hebben over je gedrag en emoties. :D
Corien • 1-3-2019
Wat een bijzondere dagen! Het is hard werken, maar wat bijzonder om zo bezig te zijn met jezelf. De coping strategieën die je jezelf hebt aangeleerd om bepaalde zaken in je leven het hoofd te bieden, zou je het liefst uit je leven wegdoen. Maar tijdens Groundwork Basic leer je te kijken naar waar die strategieën oorspronkelijk vandaan zijn gekomen. Ze zijn niet voor niets in je leven gekomen. Je mag daar aandacht aan besteden, ze zelfs omarmen en waarderen voor wat ze hebben betekend voor jou. Maar daarnaast mag je ook duidelijk aangeven dat die strategieën niet de regie over je hele leven mogen hebben. Door te kijken naar de verschillende delen in je leven, leer je jezelf beter kennen en verbinding te maken. Want juist daardoor kun je groeien naar de persoon die God jou heeft bedoeld te zijn. Moet dat binnen een bepaalde tijd 'klaar' zijn? Welnee, God geeft ons een leven lang om te leren. Heerlijk toch!
🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid