Trainingen

Tijdens de trainingen van Groundwork draait het om leren van gezonde psychologie en theologie. Het doel: groeien in je persoonlijke ontwikkeling, je relaties en je geloof.

Groundwork Basictraining

Investeer drie dagen in je persoonijke groei. Een kickstart voor verandering en vernieuwing dankzij een mix van gezonde psychologie en theologie.

Groundwork Growtraining

Verdiep, verbreed en veranker jouw persoonlijke groei met de Groundwork Growtraining. Het vervolg op de Basictraining.

Christelijk integratieve Trainingen

Gaandeweg kunnen er patronen in je leven ontstaan die een negatieve invloed hebben op jezelf én op jouw omgeving. Veel mensen weten niet hoe ze hier verandering in aan moeten brengen, met alle gevolgen van dien. Het goede nieuws is: je bent in staat om te veranderen! Niet door pure wilskracht, maar door inzicht in jezelf en het geloof dat God herstel wil geven. 

In de trainingen van Groundwork staan de principes van de Christelijk Integratieve Therapie centraal. De trainingen zijn vooral geschikt voor christenen die - naast theologie - ook psychologische principes willen inzetten voor hun persoonlijke en geestelijke ontwikkeling.

Heb je vragen over onze Christelijk Integratieve opleidingen?

Bereikbaar: dinsdag van 9.00 – 16.00 uur | woensdag en donderdag van 9.00 – 13.00 uur
🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan