Groundwork Growtraining

Reviews en beoordelingen

9.3 6 reviews
Schrijf een review
Elsa • 30-11-2019
Het was een prachtige 'grow'. De thema's lagen dicht bij mijn hart. Ik heb geleerd dat mijn behoeftes er mogen zijn ipv dat ik ze ontken en de ander altijd laat voorgaan. Dat dit mag, is zo'n ontdekking! Het mooie van Groundwork vind ik dat naast de oefeningen ook de theorie wordt uitgelegd zodat ik begrijp hoe het in me zit en mijn levenspuzzel completer wordt. Dat maakt dat ik beter de verbinding met mezelf kan aangaan. Heel veel dank!
Bernadette • 30-11-2019
Heerlijk genoten van de lesstof, bijzondere oefeningen en de mooie diepe gesprekken met andere christenen in mijn groundwork grow weekend. Het heeft mij, samen met Jezus, dieper verbonden met wie ik zelf ben, en met ervaringen uit mijn leven. Dit maakt nog dieper contact met mensen om mij heen makkelijker. Dankbaar, God is goed!
Jolien • 8-3-2019
Bijzondere dagen, aanrader, perfect vervolg op de basic. Verdieping en een volgende stap in mijn persoonlijke groeiproces en verbinding met mezelf, met God en met de mensen om me heen. Op welke wijze God - de mens - en de wetenschap bij elkaar komt waaruit je als mens mag ontwikkelen heb ik wederom als bijzonder en uniek ervaren. Ik mag blijven leren met de thema's uit mijn leven en steeds een stapje zetten in mijn groeiproces. De diverse thema's die aan bod komen worden op inspirerende manier uitgelicht door de diverse trainers. Kortom, bij twijfel deelnemen! Ervaar, voel en ga beleven welke volgende stap je mag zetten in je eigen groeiproces!
Diederick • 3-2-2019
De Groundwork Grow was net als de basic drie geweldig besteedde dagen. Heel mooi dat Groundwork je fundamentele binnenwereld, met haar enorme impact heeft op hoe je dagelijks functioneert, niet als een gegeven beschouwd, maar je begeleidt om daarin stappen te maken. Prachtig hoe daarin God wordt betrokken en overwhelming hoe Hij je kan raken op die punten waar de meeste pijn zit. Te bijzonder.
Rob • 27-1-2019
Voor de 3 daagse training Grow heb ik gekozen om te leren hoe het voelt om richting te geven aan mijn wensen, deze te uiten in menselijk contact, waarbij ik tijdens oefeningen bewust ben gemaakt van mijn drama (spanning, krimp) en waarbij coaches mij inzicht hebben gegeven hoe ik dit kan verschuiven naar verbinding (ontspanning, groei). Kortom, een training in emotionele intelligentie die mij nu al veel gebracht heeft.
Margreet • 26-1-2019
Prachtig onderwijs, erge goede sprekers, authentiek, mooie vervolgoefeningen, mooie mensen, mooie coaches die liefdevol en echt aanwezig zijn. Echt een aanrader om deze te volgen, het sluit heel goed aan op de basic! Ik gun het iedereen, te duur? Spaar er voor, of vraag het voor je verjaardag echt het is zoveel waard!
🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan