Groundwork Growtraining

Reviews en beoordelingen

9.3 6 reviews
Schrijf een review
Elsa • 30-11-2019
Het was een prachtige 'grow'. De thema's lagen dicht bij mijn hart. Ik heb geleerd dat mijn behoeftes er mogen zijn ipv dat ik ze ontken en de ander altijd laat voorgaan. Dat dit mag, is zo'n ontdekking! Het mooie van Groundwork vind ik dat naast de oefeningen ook de theorie wordt uitgelegd zodat ik begrijp hoe het in me zit en mijn levenspuzzel completer wordt. Dat maakt dat ik beter de verbinding met mezelf kan aangaan. Heel veel dank!
Bernadette • 30-11-2019
Heerlijk genoten van de lesstof, bijzondere oefeningen en de mooie diepe gesprekken met andere christenen in mijn groundwork grow weekend. Het heeft mij, samen met Jezus, dieper verbonden met wie ik zelf ben, en met ervaringen uit mijn leven. Dit maakt nog dieper contact met mensen om mij heen makkelijker. Dankbaar, God is goed!
Jolien • 8-3-2019
Bijzondere dagen, aanrader, perfect vervolg op de basic. Verdieping en een volgende stap in mijn persoonlijke groeiproces en verbinding met mezelf, met God en met de mensen om me heen. Op welke wijze God - de mens - en de wetenschap bij elkaar komt waaruit je als mens mag ontwikkelen heb ik wederom als bijzonder en uniek ervaren. Ik mag blijven leren met de thema's uit mijn leven en steeds een stapje zetten in mijn groeiproces. De diverse thema's die aan bod komen worden op inspirerende manier uitgelicht door de diverse trainers. Kortom, bij twijfel deelnemen! Ervaar, voel en ga beleven welke volgende stap je mag zetten in je eigen groeiproces!
🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid