Bijna 3 uur onderwijs, inspiratie en (live)muziek

Terugkijken: Living Lightly 'Family Matters'

Met het thema ‘Family Matters’ duiken we in de wereld die schuilgaat achter familierelaties. Gebaseerd op een mix van psychologie en theologie. Met lessen van Michelle van Dusseldorp (psycholoog) en Arie de Rover (counselor) en muziek van Matthijn Buwalda. Leerzaam, inspirerend en uitdagend voor échte familiemensen en ook voor wie niet zo veel (met) familie heeft.

Wie je bent werd voor een groot deel gevormd door het gezin waarin je opgroeide. Geen wonder dat familierelaties ook een belangrijke rol blijven spelen nu je volwassen bent. Dat kan heel leuk en gezellig zijn, maar ook ronduit moeilijk of een hoop gedoe.

Het vertrekpunt van Living Lightly is: onze familie doet ertoe. In 3 uur diepen we uit hoe dat precies zit. Ontdek hoe je je op kunt stellen wanneer je last hebt van ingewikkelde familiepatronen. En leer ongezonde patronen te doorbreken terwijl je in relatie blijft met je familie.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan