Voor een HEEL jaar

Een nieuw jaar, een schone lei. Maar hoe pak je dat aan, een nieuw jaar? Hoe geef je het vorm en betekenis? Voor je het weet is er weer een maand voorbij. Of twee.

Daarom ontwikkelde Groundwork iets nieuws: Voor een heel jaar. Hiermee start je het nieuwe jaar met extra aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. De eerste stap is het voorgaande jaar evalueren en goed afsluiten. Daarna blik je vooruit op het komende jaar en formuleer je doelen met betrekking tot je relaties, je gezondheid, je werk en spiritualiteit.

Je persoonlijke jaarplan

De oefeningen en inzichtgevende vragen in het werkboek helpen je om heel concreet de slag te gaan in een nieuw kalenderjaar. Je trekt lessen uit het voorgaande jaar en brengt in kaart wat je verwacht van het nieuwe. Zo ontstaat jouw jaarplan voor een heel jaar. Hierin staan persoonlijke groei en heelwording centraal, een jaar lang.

Video en werkboek

Voor een heel jaar bestaat uit een on demand video en een werkboek. De video bekijk je online en het werkboek ontvang je thuis. Daarmee heb je een compleet programma in huis waarmee je zo'n 7 à 8 uur bezig bent. Het moet lukken in bijvoorbeeld 3 avonden.

Alleen het werkboek nodig?

Heb je de webinar al gevolgd en wil je alleen een nieuw werkboek? Bestel dan een los werkboek:

Bestel hier Voor een HEEL jaar (alleen werkboek)

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan