Emoties voor je laten werken

Webinar serie najaar 2020

Serie webinars Michelle van Dusseldorp

Het begon als een experiment in coronatijd, maar inmiddels zijn we heel enthousiast over online onderwijs. Als aanvulling op onze gewone opleidingen en trainingen op locatie. Dit najaar zijn we gestart we met een serie over emoties.

De live-serie is afgelopen, maar je kunt de serie on-demand terugkijken. Je ontvangt een terugkijklink bij je aanmelding. Inclusief een digitale reader per les.

Drie nieuwe onderwerpen

  • 'Ik voel, dus ik besta' - over emotionele zelfzorg
  • 'Ik ben m'n verleden niet' - over loskomen van je emotionele socialisatie
  • 'Ik ben soms mezelf niet' - overdreven emotionele reacties de baas

Praktische informatie

We maken een digitale reader die je als download aangeboden krijgt. Zo volg je de lessen makkelijk en kun je eventuele aantekeningen bij de dia's schrijven.

Ja, dat kan. Als je je aanmeldt voor de serie, dan ontvang je na elk webinar ook persoonlijke link waarmee je de les terug kunt kijken op een voor jou handig moment.

Ook als je je pas na het eerste of tweede live webinar aanmeldt, ontvang je een terugkijklink van de les(sen) die je gemist hebt.

Heb je het eerste webinar over 'Emoties voor je laten werken' gemist? Het is noodzakelijk dat je dit webinar van tevoren ook even kijkt. Hierin leer je de basics over het bredere thema 'Emoties voor je laten werken'. In de drie nieuwe lessen zal ook worden gerefereerd aan de stof uit dit eerste webinar. 
Heb je destijds (op 18 juni) het eerste webinar bijgewoond? Dan heb je al een terugkijklink ontvangen. Was je toen geen deelnemer? Bestel dan hier een kijklink met korting.

🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid