Team up!

Trainingen voor teams die willen groeien

Groei kom je overal tegen in organisaties, op kantoren en binnen teams. Geen wonder, want groei is goed. Toch? Nou ja, het klinkt in elk geval heel lekker. Maar wat ís groei eigenlijk? Want laten we eerlijk zijn, vaak betekent groei gewoon: meer omzet, meer resultaat, meer klanten, meer meters maken of meer werk in minder tijd. Maar is dat nu groei?

Groei als vrucht

Wij geloven in groei als doel op zich. Want groeien doet mensen en teams geweldig goed. Groei in de zin van: ontwikkeling, sterker worden, feedback geven en ontvangen en werken aan vertrouwen en veiligheid.

In teams of organisaties waar ruimte is voor groei, kom je als individu gewoon meer tot je recht. Een omgeving waar je gezien wordt, waar onderliggende spanningen bespreekbaar zijn en waar oog is voor de onderlinge relatie, daar is groei.
En dat je daardoor veel minder kans loopt op een burn-out en je als team veel efficiënter werkt, dát is winst.

Trainingen op maat

Dé beste training voor jullie team is een training speciaal voor jullie team. Daarom biedt Groundwork uitsluitend bedrijfstrainingen op maat.

Na een kennismaking komen onze trainers met een voorstel dat aansluit bij jullie mensen en de context van jullie werk.
Als onderdeel van de training maken we bij voorkeur ook 1 op 1 kennis met ieder teamlid afzonderlijk. Dat doen we telefonisch. En dan is het tijd om te starten met de trainingssessies. Denk aan 3 of 4 dagdelen in een periode van 3 maanden.

Bedrijfstrainingen van Groundwork

  • Leer effectief en plezierig samenwerken.
  • Verbeter de onderlinge relatie en sfeer.
  • Kom meer tot je recht als individu.
  • Pak onderliggende spanningen aan en verklein de kans op burn-outs.
  • Training en begeleiding door ervaren trainers.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan