Coaches

Marjon Beute

Registercounselor, ervarings- en lichaamsgericht, Relatietherapeut, Trainer
Locatie
Hattem
Services
Counseling, ervarings- en lichaamsgerichte therapie, relatietherapie
Beschikbaarheid
Maandag, woensdag en donderdag. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Kenmerkend voor mij zijn de woorden: warm, sensitief, rust, analytisch, liefdevol ‘scherp’ en verbindend. Ik geniet van samenzijn met mijn gezin, vrienden, alsook van momenten op mezelf zijn en vind het heerlijk om te zingen, op de piano te pingelen, te lezen, me te ontwikkelen en een goed gesprek te voeren. Ik ben getrouwd met Bram en samen hebben we vier kinderen in de leeftijd van 16 tot 22 jaar.

Wat heb ik gedaan en wat doe ik nu?
Als oefentherapeut Mensendieck heb ik mensen begeleid bij gedragsverandering naar een gezonde houding en manier van bewegen, met als doel lichamelijke klachten te verminderen en/of te voorkomen. Daar heb ik ervaren hoe lichaam, ziel en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dat maakte dat ik mij, na bewust enige jaren thuis te zijn geweest voor mijn opgroeiende kinderen, verder verdiept heb in de psyche en me op heb laten leiden tot counselor.

Momenteel begeleid ik, binnen Integra counseling & coaching, gedreven door Jezus’ onvoorwaardelijke liefde, mensen in hun veranderingsproces naar een gezond(er) mentaal en emotioneel leven. Dat ik hierbij ook lichaamsgericht te werk ga, zal je vast niet verbazen. Met een collega bied ik daarnaast een groepscursus in lichaamsbewustwording aan.

Ook heb ik de basistraining tot EFT relatietherapeut afgerond om echtparen met relatieproblemen nog beter te kunnen begeleiden bij het verdiepen, herstellen en versterken van hun onderlinge verbinding.

Hoe ga ik te werk?
Binnen een open, veilige en vertrouwelijke setting bied ik je een luisterend oor en de ruimte om alles, wat jou belemmert in jouw persoonlijke of werkzame leven en/of in je relatie met God en anderen, bij jezelf te onderzoeken. Om je vervolgens te begeleiden en uit te dagen in het vinden van nieuwe wegen om je leven te leven van binnenuit, vanuit meer verbinding met God, jezelf en de ander. Ik werk daarbij vanuit een christelijk mensbeeld, o.a. volgens de Groundwork principes, een integratieve manier van werken en ervarings- en lichaamsgericht.

Op mijn site www.integra-cc.nl vind je meer informatie over mij en mijn praktijk. 

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik sta geregistreerd als registercounselor bij de ABvC en bij de RBCZ, als basis EFT relatietherapeut bij Stichting EFT Nederland.

🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid