Coaches

Mariëlle Kattouw

Integratieve coach, integratieve therapeut
Locatie
Arnhem
Services
Integratieve coaching en therapie
Beschikbaarheid
Maandag t/m donderdag, ook in de avond (vrijdag, zaterdag incidenteel)
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Ik ben Mariëlle Kattouw, getrouwd met Mattijs en samen hebben wij een prachtige dochter. Ik houd van gezelligheid en ben graag op pad met mijn gezin of vrienden. Hardlopen en dansen doe ik heel graag en geven me veel voldoening.

Het is mijn verlangen om mensen tot bloei te zien komen; dat hun kwaliteiten en passie als een licht van binnenuit kunnen schijnen. Ik geloof, dat ieder mens uniek gemaakt is door God met eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Dat je heel waardevol bent zoals je bent.

Het is zo mooi te zien, als mensen een proces van genezing en heling doormaken en (weer) kunnen genieten van het leven. Dit proces ben ik zelf ook doorgegaan en ik leer nog steeds. Ik vind het fantastisch de verandering in mijzelf te voelen en merk dat ik dat warme en rijke gevoel door wil geven. Dit is wat ik een ander ook gun! 

Wat heb ik gedaan?
Na de middelbare school heb ik een HBO Theologie opleiding gevolgd en vandaar uit ben ik al jaren actief binnen onze gemeente, Pinksterzending Rijkerswoerd in Arnhem.

Daarnaast heb ik jarenlang gewerkt als administratief medewerkster bij verschillende bedrijven. Gaandeweg heb ik ontdekt, dat mijn grootste passie ligt bij de begeleiding van mensen naar innerlijke genezing en persoonlijke ontwikkeling.

Dat heeft mij doen besluiten om in 2016 te starten met de opleiding Christelijk Integratieve Therapie (CIT) bij Groundwork. Ik heb de opleiding tot Christelijke Integratieve Coach (CICO) afgerond (SKB gecertificeerd) en ben me nu aan het bekwamen als Integratief Therapeut.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik ben geregistreerd als Coach bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG).

Hoe ga ik te werk als coach?
Ik ben betrokken bij wie jij bent en waar je nu staat. Vanuit rust en vertrouwen wil ik jou uitnodigen om je verhaal te doen. Je bent welkom met alles wat in je is! Ik werk vanuit Groundwork principes. Ik kijk naar wie je bent als persoon, met jouw unieke talenten en mogelijkheden en wat jij op dit moment nodig hebt. Samen stellen we doelen op om aan te werken en evalueren we regelmatig hoe het gaat. Ik wil naast je staan, zodat jij kan doen wat nodig is om te helen.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?
Angst en onzekerheid, stress- en spanningsklachten, zelfvertrouwen, grenzen voelen en bewaken, jij in relatie tot een ander. Lees meer op mijn website www.praktijkmariëlle.nl.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan