Coaches

Lobke van Meeuwen

Integratief therapeut (i.o.)
Locatie
Leerdam
Services
Integratieve therapie (i.o.)
Beschikbaarheid
Maandag - dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Mijn naam is Lobke van Meeuwen, ik ben getrouwd met Remy en samen hebben we 3 prachtige kinderen. Ik vind het heerlijk om een goed boek te lezen, me te blijven ontwikkelen, te wandelen in de natuur en tijd door te brengen met mijn gezin en met vrienden. Mensen om mij heen beschrijven me als gepassioneerd, enthousiast, sensitief, warm, betrokken en empatisch.

Wat heb ik gedaan?

Ik heb jarenlang als verpleegkundige gewerkt, met name als kinderverpleegkundige. De begeleiding van kinderen en de ouders door vaak hele moeilijke perioden heen is iets wat bij me past, waar mijn hart ligt. Het verlangen om nog meer kennis en kunde, en vooral ook meer tijd en aandacht, te hebben voor het begeleiden van mensen is steeds meer gegroeid en in 2020 heb ik de stap genomen om mij hierin verder te laten scholen bij Groundwork. Ik ben inmiddels gecertificeerd Integratief Coach en ik ben Therapeut in opleiding.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik waarborg mijn kwaliteit en deskundigheid als therapeut in opleiding door onder begeleiding te staan van een erkende supervisor.

Hoe ga ik te werk als therapeut?

Allereerst vind ik het belangrijk dat je je veilig voelt. Dat je binnen mijn praktijk jezelf kunt zijn, de enige echte jij, uniek en waardevol. Met al jou prachtige talenten en karaktereigenschappen, en met al jou strubbelingen en problemen. De therapie die je bij mij volgt zal op maat gemaakt worden, want geen mens is hetzelfde. Aan de hand van jouw wensen en verlangens stellen we behandeldoelen op, waarna ik je ga begeleiden om deze doelen te bereiken. Ik zal luisteren, oprecht nieuwsgierig zijn, dieper graven en je helpen ontdekken wat er ontdekt moet worden. Ik zal je helpen om stappen vooruit te zetten, zelfs als dat angstig voelt of als je gewoon te bang bent. Ik zal je begeleiden om door dat dal heen te gaan en naar boven te klimmen, richting het licht!

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Mijn praktijk is gericht op volwassenen vanaf 18 jaar oud. Neem gerust contact met mij op om te kijken of ik jou verder kan helpen! Jij bent méér dan welkom!

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan