Coaches

Averine Vreugdenhil

Intergratieve coach, counselor en wandelcoach
Locatie
Hendrik Ido Ambacht
Services
Coach, counselor, wandelcoach
Beschikbaarheid
2 dagen per week
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Een aantal woorden die mij beschrijven zijn: eerlijk, genieter van kleine dingen, natuurmens, sociaal, betrokken, invoelend, duidelijk, empathisch. Ik heb ontdekt dat emoties behulpzaam zijn om in mijn leven goed voor mezelf te zorgen en om goed te reageren op lastige situaties. Na jarenlang heel erg in mijn hoofd te hebben geleefd, ben ik nu meer gericht op welke signalen mijn gevoel en mijn lijf aangeven. Deze signalen geven behoeften aan. Ik leer meer en meer voor deze behoeften te zorgen. Dat geeft meer zelfvertrouwen,  vreugde en ontspanning. Ik kan ook meer mezelf zijn in contact met anderen. In Verbinding zijn met God en Zijn onvoorwaardelijke liefde zorgen ervoor dat ik me geworteld en gegrond voel. 

Wat heb ik gedaan?

Al bijna 25 jaar werk ik in de zorg voor mensen met een verstandelijk beperking. Op woongroepen, dagbesteding, school, ambulant. Het blijft mooi om ieders eigenheid te ontdekken en de begeleiding en zorg daar op af te stemmen. Uit ervaring ken ik de druk die het werken in de zorg kan hebben. Daarnaast geef ik natuureducatie aan kinderen, heb ik Nederlandse les gegeven aan statushouders. Ik ben getrouwd, moeder van twee kinderen. De grootste motivatie om aan mijn persoonlijke groei te werken is dat ik hen een stabiele jeugd wil geven. Ik heb de opleiding Z-verpleegkunde, HBO-Pedagogiek en de coachopleiding van Groundwork gedaan.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben afgestudeerd coach bij Groundwork. Ik ben lid van NOBCO.

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?

Omdat vertrouwen en openheid nodig is om te werken aan verandering hebben we eerste een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als er een klik is kan het coachtraject beginnen. Jij geeft aan waar je aan wil werken. Ik zorg ervoor dat je stappen kunt nemen die nodig zijn om jouw doel te bereiken. Alles in jou mag er zijn, openheid en acceptatie zijn het begin van elke verandering. Het ervaren van emoties, het zorgen voor jezelf en het inzetten van hulpbronnen en ( indien gewenst) God als Hulpbron komen aan de orde. Soms zijn er dingen gebeurd of heb je patronen aangeleerd die je nu nog belemmeren, daar gaan we mee aan de slag zodat je meer vrijheid gaat ervaren in je gedachten, je gevoel en in je gedrag. In het hele proces staat mildheid en genade centraal. Jij mag er zijn, zoals je bent. Je bent goed en waardevol. Als je dit kunt gaan ervaren, ga je je ernaar gedragen. Je wordt assertiever, energieker, veerkrachtiger.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Je bent bij mij aan het goede adres als je verlangt naar een leven met minder stress, meer contact met jezelf, met de ander en evt. met God. Als je wilt leven vanuit een gezonde theologische en psychologische visie, zonder oordeel en met mildheid en genade. Je kunt bij mij ook wandelen tijdens het coachen. Ik heb zelf ontdekt hoe goed het is in de natuur te zijn en dit met alle zintuigen te ervaren. Het geeft ontspanning. Dat wat je waarneemt en ervaart in de natuur kan je helpen om wat in jouw innerlijk leeft helder te krijgen. Je komt als van zelf dichter bij je gevoel en dat geeft inzichten in wat er nodig is om meer in verbinding te leven met jezelf, de ander en (als je dat wilt) met je Hemelse Vader.  

 

 

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan