Voor een HEEL jaar

Een nieuw jaar, een schone lei. Maar hoe pak je dat aan, een nieuw jaar? Hoe geef je het vorm en betekenis? Voor je het weet is er weer een maand voorbij. Of twee.

Voor wie het webinar Voor een HEEL jaar al heeft gevolgd, is nu het werkboek ook los te bestellen! Met de begeleiding die je al hebt opgedaan, start je het nieuwe jaar met extra aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. De eerste stap is het voorgaande jaar evalueren en goed afsluiten. Daarna blik je vooruit op het komende jaar en formuleer je doelen met betrekking tot je relaties, je gezondheid, je werk en spiritualiteit.

Je persoonlijke jaarplan

De oefeningen en inzichtgevende vragen in het werkboek helpen je om heel concreet de slag te gaan in een nieuw kalenderjaar. Je trekt lessen uit het voorgaande jaar en brengt in kaart wat je verwacht van het nieuwe. Zo ontstaat jouw jaarplan voor een heel jaar. Hierin staan persoonlijke groei en heelwording centraal, een jaar lang.

Je ontwikkeling door de jaren heen

Heb je het webinar al eens gevolgd, dan is het werkboek ook los verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld ieder jaar een werkboek invullen, zodat je je eigen ontwikkeling en je persoonlijke groei door de jaren heen kunt volgen.

Video

Ga je voor het eerst aan de slag met Voor een HEEL jaar, dan heb je het webinar nodig bij je werkboek. Bestel dan het complete pakket:

Bestel hier Voor een HEEL jaar (webinar + werkboek)

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan