Coaches

Gerdien Boerhout

Coach
Locatie
Amsterdam
Services
Integratieve coaching en ontspanningsmassage
Beschikbaarheid
Donderdag en vrijdag
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Gerdien = nieuwsgierig, zoeker, energiek, leergierig, gericht op anderen. Het is mijn verlangen mensen tot bloei te zien komen en te zien schitteren als mens. Daarom heet mijn praktijk ook ‘Schitter’ (naar Jes. 60:1 – Sta op en schitter). Ik geloof dat iedereen in zijn omgeving iemand nodig heeft om mee op te lopen in de vragen van het leven. Maar de realiteit is toch vaak dat veel van onze contacten vluchtig en ook oppervlakkig zijn. Soms kan contact met een coach dan een mooie of zelfs noodzakelijke aanvulling zijn!

 

Wat heb ik gedaan?

Via een studie orthopedagogiek en de verkorte deeltijd opleiding PABO ben ik het basisonderwijs ingerold. Ik geef op dit moment parttime les aan nieuwkomerskinderen in Amsterdam-Oost. Daarnaast ben ik jaren betrokken geweest bij een organisatie waar ik  o.a. individuele coachingsgesprekken voerde. Daar ontdekte ik dat ik veel voldoening kreeg in het meelopen met mensen in 1-op-1 contacten. Daarom heb ik bij stichting Koinonia de cursus ‘contextueel pastoraat’ gedaan (2 jaar) en daarna ben ik bij stichting Groundwork de opleiding ‘Integratieve coaching’ gaan doen. Op dit moment ben ik nog steeds bij Groundwork betrokken als coach bij de Groundwork Basictrainingen. Omdat ik er van overtuigd ben dat in alles zowel geest als lichaam volledig meedoen, bied ik naast gesprekken ook ontspanningsmassage aan. Hiervoor heb ik bij de Wellness academie de cursus ‘massagetherapeut’ gevolgd. 

 

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

NOBCO – registratienr. 33149

 

Hoe ga ik te werk als coach?

Ik vind het belangrijk om te werken met concrete doelen, zodat je echt praktisch aan de slag kan. In een intakegesprek bepalen we de doelen en het aantal sessies. Een sessie duurt een uur waarin we gesprekken voeren en oefeningen doen met het doel om meer inzicht in jezelf te krijgen en te leren om meer in verbinding met jezelf, anderen en eventueel God te leven. De oefeningen komen uit de mindfulness en diverse psychologische stromingen. Na het geplande aantal sessies evalueren we hoe het met de doelen gaat en bespreken we of/hoe we verder gaan.

Omdat ik er van overtuigd ben dat in alles zowel geest als lichaam volledig meedoen, bied ik naast gesprekken ook ontspanningsmassage aan. Aanraking kan een bijzonder middel zijn om meer in contact met onszelf te komen. Ook kan het ons leren over de grens tussen onszelf en anderen. Als coaching met massage wordt gecombineerd duren de afspraken 1,5 uur. Uiteraard kun je ook terecht als je geen zin hebt in praten en alleen gemasseerd wilt worden! 

De gesprekken/massage vinden in principe plaats in mijn knusse coach/massagekamer bij mij thuis, maar we kunnen ook op een andere plek afspreken. Een gesprek gaat bijv. ook goed al wandelend in het Westerpark bij mij om de hoek. 

 

Wat zijn mijn specialisaties?

Stress, burnout, zelfvertrouwen, onzekerheid, perfectionisme, gezins/opvoedvragen, aangeven van grenzen, zingevingsvragen

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan