Coaches

Wouter Bandsma

Integratieve coaching en therapie
Locatie
Heelsum (omgeving Wageningen-Arnhem)
Services
Integratieve coach en therapeut
Beschikbaarheid
Flexibel te plannen
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Als therapeut ben ik flexibel, open, benieuwd, stabiel en bedachtzaam. Ik werk graag kracht- en ervaringsgericht. Ik ben gecertificeerd Integratief Coach en Christelijk Integratief Therapeut in opleiding bij Groundwork (www.groundwork.nl).

Mijn drijfveer is nieuwsgierigheid naar waarom we denken, handelen en voelen zoals we dat doen. Je kan van mij verwachten dat ik je vanuit openheid, echtheid en eerlijkheid begeleiding bied. Dit doe ik vanuit een betrokken, warme en professionele houding. Ik ben duidelijk in wat je van mij als therapeut wel en niet kan verwachten. Ik hoop dat dat leidt tot een oprechte zoektocht naar wie we zijn, vanuit het integratieve uitgangspunt dat je zelf weet, kan en doet wat voor jou nodig en goed is op dit moment.

In het dagelijks leven hou ik ervan om te lezen, te sporten, muziek te maken en bij mijn gezin te zijn. Ik ben getrouwd en vader van drie kinderen. Ik ben als Integratief Therapeut in opleiding bij Groundwork en werk onder supervisie van een erkend therapeut.

Wat heb ik gedaan?
Na mijn opleiding HBO Social Work heb ik 8 jaar als jongerenwerker binnen en buiten de kerk gewerkt. In 2016 ben ik vanuit mijn verlangen om als psychotherapeut te werken begonnen aan de opleidingen (CICO en CIT) bij Groundwork.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik werk onder supervisie van een erkende therapeut binnen Groundwork en mijn student-lidmaatschap van de VIT (vereniging integratief therapeuten) is in aanvraag.

Hoe ga ik te werk?
Ik werk graag ervaringsgericht, zodat er verandering komt in je onbewuste processen. Dit betekent dat ik naast het gesprek, ik veel oefeningen inzet. Ik werk graag met het voorstellingsvermogen en ook met creatieve of lichaamsgerichte oefeningen. Het integratieve uitgangspunt dat jij zelf weet, kan en doet wat nodig is pas ik toe door je actief te betrekken bij de keuzes en inhoud van het traject. Ik ben als therapeut je procesbegeleider en bewaker.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan