Coaches

Tineke Pierik-Jol

Christelijk integratieve coach
Locatie
Amersfoort
Services
Coaching
Beschikbaarheid
in overleg
Telefoonnummer

Wie ben ik

Voorop staat dat ik een geliefd kind ben van mijn hemelse Vader. Van daaruit handel ik en leef ik. Mijn naam is Tineke Pierik-Jol. Mensen omschrijven me vooral als betrokken, betrouwbaar, humoristisch, enthousiast en oprecht. Ik hou van buiten zijn, wandel veel en ben een fanatiek sporter. Ik geniet van de gezelligheid van mensen om me heen, maar ook van stilte en rust. Ik merk dat ik dat laatste echt in acht moet nemen wegens mijn hoog sensitiviteit. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Welke opleiding heb ik gevolgd en wat doe ik nu

Jarenlang heb ik met plezier als logopedist en afasietherapeut in de gezondheidszorg gewerkt, met name in verpleeghuizen. In dit werk merkte ik al hoe ik genoot van echte verbinding met mensen, en hoe ik ernaar verlangde dat die mensen volledig tot bloei kwamen, ondanks de ziekte of handicap die er was. Wij zijn gemaakt als relationele wezens. In feite is iedereen op zoek naar verbinding, communicatie, contact. Mijn drive en verlangen is om je te coachen in het aangaan van een gezonde(re) en diepe verbinding met jezelf, de ander en God. Mede omdat ikzelf aan den lijve heb ondervonden dat dat helend is en om zo het leven ten volle te kunnen leven, wat je omstandigheden ook zijn!

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging lid

Ik ben geregistreerd christelijk integratief Coach bij Groundwork. Verder ben ik lid van de NOBCO.

Hoe ga ik te werk

Allereerst wil dat je je veilig en vertrouwd voelt bij mij. Ik wil aandachtig naar je luisteren, in een sfeer waar gelijkwaardigheid is en waar alles er mag zijn. De coaching is op maat gemaakt, passend bij jou. Ik werk met wat er op het moment zelf is, wat er speelt bij jou en sluit daarop aan. Tijdens een sessie praten we niet alleen over waar jij tegenaan loopt, maar help ik je ook contact te maken met wat er van binnen bij je is. Op mijn site www.keepyourfaith.nl vind je meer informatie over mij en mijn praktijk.

Doelgroep en hulpvraag

Ik richt me op het coachen van christelijke volwassenen. Om naar een coach toe te stappen hoef je geen groot probleem te hebben. Iedereen die behoefte heeft om eens van gedachten te wisselen over bepaalde thema’s in het leven en zich verder wil ontwikkelen en groeien is welkom! Verder kan ik je o.a. helpen met vragen rond identiteit en zingeving, zelfbeeld, somberheid en depressie, HSP, omgaan met emoties, burn-out, perfectionisme. Door ruime ervaring in de gezondheidszorg sta ik ook open voor coaching aan mensen die getroffen zijn door hersenletsel of door een neurologische ziekte. En uiteraard voor partners/kinderen van deze mensen

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan