Coaches

Thimo Kooiman

Individuele coaching, Team- en organisatiecoaching, Training, Procesbegeleiding
Locatie
Gorinchem, Leusden
Services
Individuele coaching, Team- en organisatiecoaching, Training, Procesbegeleiding
Beschikbaarheid
Alle werkdagen, in overleg
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Ik ben getrouwd met Dorine, we hebben 4 kinderen en genieten samen van reizen, muziek, watersport, lezen en we hebben samen een passie voor ‘gezonde huwelijken’ en het land Oeganda.

Ik geniet ervan wanneer mensen of groepen in beweging komen en verantwoordelijkheid nemen om veranderingen in gang te zetten. Mijn geluksmomenten ontstaan wanneer ik kan bijdragen aan het (opnieuw) ontdekken van mogelijkheden en het losmaken van energie in (complexe) processen. Anderen faciliteer ik graag om eigen antwoorden te vinden en inspireer ik om tot ‘nieuwe’ oplossingen te komen. Ik sta graag naast mensen en ik breng graag beweging waar het vast zit. Versterken, ontwikkelen, verhelderen en ontwarren: dat zijn de pijlers in mijn dagelijkse werk als coach en procesbegeleider.

Kenmerkend voor mij zijn de woorden: verbindend, vriendelijk confronterend, pragmatisch en humoristisch. Eigenaarschap, transparantie en ‘samen’ zijn voor mij belangrijke uitgangspunten. 

Wat heb ik gedaan?
Ik heb meer dan twintig jaar ervaring als (team)coach, trainer en procesbegeleider in alle sectoren. In mijn coachpraktijk begeleid ik individuen en teams bij groei- en ontwikkeltrajecten. Zie ook mijn linkedIn-profiel.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid? 
Ik ben als registercoach aangesloten bij de beroepsvereniging LVSC. 

Individuele coaching
Ieder coachtraject start met een intake. Hierin formuleren we samen de coachingsvraag. En kijken we ook of er voldoende ‘klik’ is. Jouw coachingsvraag bepaalt ook de aanpak. Naast de integratieve methodiek vanuit Groundwork kan ik putten uit een uitgebreide toolbox van interventies die jouw proces kunnen ondersteunen. Jouw coachingsvraag staat immers centraal.

Teamcoaching
Daarnaast kun je me benaderen voor teamcoaching in je bedrijf of organisatie. Ik lever graag een bijdrage aan het gezond maken of gezond houden van de werkrelatie en het versterken van de samenwerking. Samen met plezier bouwen aan prestaties is mijn motto. Deze trajecten zijn altijd maatwerk en starten ook met een persoonlijke kennismaking.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan