Coaches

Sue Wierenga

Integratieve Coach en Integratieve Therapeut i.o.
Locatie
Harderwijk
Services
Coaching en wandelretraites
Beschikbaarheid
Op werkdagen
Telefoonnummer
Website

Wie ben ik? 
Ik ben Sue Wierenga. Ik sta bekend om mijn combi van serieusheid en relativerende humor. Regelmatig hoor ik dat ik snel ‘vertrouwd’ voel voor de ander. Ik ben betrokken, toegankelijk, gewoon, betrouwbaar, spontaan, eerlijk, ondersteunend. Een mensenmens, die zich trouwens ook helemaal thuis voelt in de natuur. Wanneer mijn hart geraakt wordt, ben ik toegewijd en gedreven. 
Mijn wortels liggen in Wales zoals je nog aan mijn accent kan horen. Voor mijn Nederlandse man ben ik de zee overgestoken. Inmiddels ben ik de trotse moeder van drie volwassen kinderen.

Wat heb ik gedaan
Ik verlang naar heelheid voor mensen zoals beschreven in Jesaja 61:1. Vanuit dat perspectief heb ik tot 2017 cursussen ontwikkeld voor Bijbelstudie.net: een website die een stimulans wilde zijn voor het persoonlijk geloofsleven. Ook vanuit deze passie en overtuiging heb ik de studie Godsdienst/pastoraat gevolgd (CHE) en veel conferentie- en kerkenwerk verricht.
Tijdens mijn Groundwork opleiding heb ik ervaren dat ‘hoofdkennis’ alleen, waar ik vroeger op gefocust was, de mens niet verandert. God maakte dehelemens: lichaam, ziel en ja, ook gevoel. Voor Hem is het allemaal even waardevol. Vanuit deze invalshoek geniet ik intens van de innerlijke veranderingen die ik mijn cliënten zie maken richting vrij zijn, heelheid en krachtig kunnen kiezen.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik ben een Groundwork Coach en geregistreerd bij NOBCO.

Hoe ga ik te werk als coach?
We ontmoeten elkaar eerst vrijblijvend om te onderzoeken of we een klik hebben, want het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij. Vervolgens stellen we samen jouw doelen vast. Via gesprek, psycho-educatie en oefeningen gaan we aan ‘t werk in jouw binnenwereld, zodat verandering kan plaatsvinden en jij dichter bij jezelf kan komen. Helemaal op z’n ‘Groundworks’!

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan