Coaches

Simone van Keeken - Achterberg

Christelijk intergratieve coach
Locatie
Alphen aan de Rijn
Services
Coaching en psychosociale begeleiding
Beschikbaarheid
Dinsdag, donderdag en vrijdag
Telefoonnummer

Wie ben ik

Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen en ik besteed graag tijd met mijn gezin. Ik hou van goede gesprekken en met anderen op trekken, maar ik geniet ook van de rust en lees dan graag een boek, maak een wandeling of ben creatief bezig.

Ik zou mezelf omschrijven als sociaal, open, betrokken en gericht op samenwerking. Ik heb een sterk zelf reflecterend vermogen. Vanuit mijn empathische houding, nieuws­gierigheid en inlevingsvermogen wil ik een veilige omgeving voor mensen creëren waarin ze hun problemen willen delen en hieraan willen werken.

Wat doe ik

Als maatschappelijk werkster heb ik ruim 10 jaar gewerkt binnen de revalidatiezorg. De laatste jaren mocht ik vooral ondersteuning bieden aan mensen met chronische pijnklachten.

Sinds 2013 ben ik aan Groundwork verbonden en heb ik de opleiding voor integratieve coaching gevolgd. Vanuit hieruit is de wens ontstaan om een eigen praktijk te starten voor psychosociale begeleiding. Hierin begeleid ik vanuit mijn ervaring in de revalidatie en als integratieve coach mensen in hun groei. Ik vind het mooi om mensen meer zicht te kunnen geven op hun binnenwereld en ze verder te helpen in hun proces.

Hoe ga ik te werk

Voor mij sta jij centraal en ik vind het belangrijk op jouw verhaal af te stemmen. Ik wil ruimte geven voor jouw unieke verhaal en samen met jou bewustwording creëren op wat er bij jou van binnen speelt. Dit doe ik vanuit een milde en open houding. De inhoud van de sessies wordt vormgegeven door wat jij inbrengt. Daarbij werk ik vanuit de Groundwork-principes en kan ik methodes inzetten die ik mij de afgelopen jaren eigen heb gemaakt (ACT, verliesverwerking, systeemgericht, communicatievaardigheden, etc.) Welke registratie heb ik?

Welke registratie heb ik?

Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan