Coaches

Simone van As

Coach, Counselor, Geestelijk verzorger
Locatie
Huizen
Services
Coaching, Counseling, Geestelijk verzorger
Beschikbaarheid
Ik ben redelijk flexibel. Ik zoek graag samen met mijn cliënten naar een geschikt moment.
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Ik ben de vrouw van Jaap Van As en de trotse moeder van Suzanna (2011) en Janoah (2013). Ik ben een enorme natuurliefhebber en ik houd van het buitenleven (ook als het regent of stormt), van kamperen, van fietsen en wandelen. Ik vind het heerlijk om een recreatief potje te badmintonnen, te volleyballen of te voetballen. Vooral omdat dit in mijn lijf tot een behoorlijke portie lachhormonen leidt en omdat ik het heerlijk vind om te knokken zonder me druk te maken om het eindresultaat.
Ik ben, sociaal, gedreven, daadkrachtig en positief.

Wat heb ik gedaan?
In 2010 ben ik afgestudeerd als Geestelijk verzorger aan Universiteit Utrecht. Vervolgens heb ik 3,5 jaar als Geestelijk verzorger gewerkt onder de vrouwen in de prostitutie in Amsterdam. Dit heb ik gedaan in samenwerking met de stichtingen Blood-n-Fire en Bright Fame. Ik heb dit werk met hart en ziel gedaan en ik heb er ontzettend veel geleerd. Onder andere over de enorme liefde die de Schepper heeft voor ieder mens, Zijn grote zorg en betrokkenheid, en Zijn wens om te genezen in plaats van te oordelen.

Sinds 2013 begeleid ik echtparen die in een huwelijkscrisis zitten. Ik heb een enorme passie om bij te dragen aan de heelheid in gezinnen. Prachtig om te zien dat er achter alle verdedigingsmuren prachtige mensen schuilgaan die verlangen naar liefde en verbinding.
Hiernaast geef ik jeugdbijbelstudies aan een groepje jongeren van 12 tot 15 jaar. Ook de individuele begeleiding die hieruit voorkomt, doe ik graag. Super om met jongeren te werken. Met een beetje aanmoediging zijn ze zo puur, zo echt, zo zoekend.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik ben lid van de beroepsvereniging VGVZ.

Hoe ga ik te werk als coach?
Mijn kernwaarden zijn:

  • gewaardeerd en geliefd zijn, exact zoals je nu bent
  • veilig zijn, ook als je jezelf totaal laat zien!

Ik wil mijn cliënten graag helpen om zichzelf te zien en te laten zien. Ik geloof heel sterk in de kracht van een goede combinatie van genade en waarheid. Genade geeft mensen de moed  om achter schuld en schaamte vandaan te kruipen en liefde en verbondenheid  te voelen. Waarheid helpt om op te ruimen, visie te ontwikkelen, tot actie over te gaan. Ik gebruik in mijn praktijk de kracht van het vragen: de cliënt is de expert van zijn eigen proces. Hiernaast maak ik gebruik van de Groundworkprincipes en de principes van de Emotionally Focused Therapy.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?
Ik richt me voornamelijk op echtparen, jongeren, mensen met emotionele problemen (zoals rouw, stress, verlies levensgeluk, vereenzaming etc.) en mensen die in de knoop zitten met het hoe/wat/waarom van gebeurtenissen in het leven.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan