Coaches

Simone Stevens

Integratieve coach en integratieve therapeut i.o.
Locatie
Grijpskerk
Services
Coaching en therapie
Beschikbaarheid
maandag t/m vrijdag 9-18 uur, avonden in overleg
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Ik ben Simone Stevens, getrouwd met Johan en samen hebben we 4 kinderen. We wonen in Grijpskerk een mooi dorp op de grens van Friesland en Groningen, hier woon ik met veel plezier. Mijn oorsprong ligt in het westen van het land onder de rook van Rotterdam. Ik heb ervaren dat als ik mij open stel, ik mij overal thuis kan voelen. Ik houd van lezen, gezelligheid, erop uitgaan met vriendinnen. Ik geniet van echte ontmoetingen, humor, een goede film en lekker met elkaar eten. En tegelijk ook van stilte en momenten van bezinning. Woorden die mij kenmerken zijn:  open, eerlijk, diepgang, aandachtig, gevoelig, onbevangen en leergierig. De onvoorwaardelijke liefde van God is de bodem onder mijn leven.

Wat heb ik gedaan?      

Ik ben als verpleegkundige opgeleid aan de CHE in Ede. Altijd al ligt mijn interesse bij het begeleiden van mensen in hun levensomstandigheden. Zodoende heb ik bij Koinonia de cursus contextueel pastoraat gevolgd en is het verlangen gekomen mij verder te ontwikkelen. Toen Groundwork op mijn pad kwam heb ik de spannende maar waardevolle keuze gemaakt om de opleiding voor Christelijke Integratieve Therapie te volgen. Ik ben nu gecertificeerd coach en daarnaast therapeut in opleiding. Ik heb zelf geleerd dat ik kan groeien juist door te kijken naar wat moeilijk en pijnlijk is in mijn leven. Ik geniet ervan om nu de ander hierin te mogen begeleiden. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk bij huis.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben gecertificeerd Integratieve coach en werk zelfstandig in mijn eigen praktijk als Integratieve therapeut i.o onder supervisie van een erkende supervisor. Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NVPA.

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?

Ik vind het belangrijk dat jij je op je plek voelt bij mij. Voel jij je veilig en ervaar je vertrouwen in de sfeer en relatie met mij? Ik geloof dat je dan kunt komen tot ontdekken en groeien. In een kennismakingsgesprek en tijdens de intake is ruimte om dit te ervaren.  Als jij besluit verder te gaan bij mij dan stellen we na de intake samen doelen op en maken plan van aanpak die bij jou past. Ik werk van uit het principe van klacht naar kracht. Je mag van mij verwachten dat ik er voor jou ben, accepterend, gelijkwaardig, een spiegel voorhoudend en met respect voor wie je bent en wie je wilt zijn. Wil je meer vrijheid ervaren en je weer krachtiger kunnen voelen? Neem dan contact met mij op. Op mijn site www.simonestevens.nl vind je meer informatie over mij en mijn praktijk.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Een greep uit hulpvragen die ik veel behandel zijn: volwassenen die geen grip ervaren op zichzelf , last hebben van stressklachten, verlangen naar meer rust en balans, vragen hebben omtrent identiteit en die te kampen hebben met angstklachten of burn-out klachten. Daarnaast iedereen die zichzelf een stukje verder wil ontwikkelen. Neem gerust contact met mij als jouw klacht hier niet bij staat!

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan