Coaches

Sharon Duijzer

Integratieve Coach en Integratieve Therapeut
Locatie
Rotterdam
Services
Integratieve therapie en integratieve coaching
Beschikbaarheid
Op werkdagen, in overleg. Verwijzing van de huisarts is niet nodig.
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Ik ben een gepassioneerd, warm, empatisch en doortastend mens met een flinke dosis humor die graag buiten de lijntjes kleurt en tegelijk houdt van duidelijkheid en structuur. Blij word ik van goede gesprekken gecombineerd met koffie, reizen, muziek en de geur van dennenbomen. Thuiskomen doe ik in de eerste plaats bij God, Zijn liefde is de bodem van mijn hart. Daarnaast kom ik letterlijk thuis bij mijn partner William en samen hebben we poes Manou.

Wat heb ik gedaan en wat doe ik nu?
In alles wat ik doe zie je terug dat ik een echt mensenmens ben. Begonnen als groepsleider bij mensen met een verstandelijke beperking wat ik ruim tien jaar gedaan heb. Een kenmerkende zin hierbij was voor mij: ‘talenten zien en verhalen horen die voor de buitenwereld zo verstopt lijken’. Dit drijft mij nog steeds in wat ik doe. Ik heb veel ervaring opgedaan binnen verschillende pastorale teams en inmiddels geef ik ook trainingen en spreekbeurten. Daarnaast ben ik deel van het leidersteam van een Christelijke jongerenorganisatie Soul Survivor. De combinatie theologie & psychologie maakt mij enthousiast.

Mijn verlangen en passie gaat uit naar mensen zien stralen, opbloeien en ontwikkelen. Kortom, mensen in hun kracht zien komen! Van die passie heb ik mijn werk gemaakt. Ik werk inmiddels als gecertificeerd integratief coach en integratief therapeut (in opleiding). Beide verbonden aan Groundwork.

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?
Als eerste vind ik het belangrijk om een veilige omgeving te creëren, een warm welkom in een oordeel-vrije ruimte vanuit gelijkwaardigheid, respect en vertrouwen. Ik ben iemand die naast een ander blijft. In boosheid, bij angsten, in verdriet en bij vreugde. Ik kijk naar wie jij bent en wat er nodig is om in beweging te komen richting heling, groei en je doelen. Dit kan op veel manieren, passend bij jou. Ik neem de tijd om naar je te luisteren en durf je te prikkelen om over die drempel te gaan naar een volgende stap. Hierbij maak ik gebruik van verschillende methoden, technieken en oefeningen uit de integratieve psychotherapie. De verbinding tussen hoofd, hart, lichaam, kennis, beleving en ervaring heeft hierin een belangrijke plek.

Wees welkom!

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Om de kwaliteit, veiligheid en deskundigheid van mijn werkwijze te bewaken en te bevorderen werk ik onder supervisie. Daarnaast maak ik deel uit van een intervisiegroep en heb ik mijn Groundwork coach certificatie. Ik ben student-lid van de NVPA (beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten).

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan