Coaches

Renate Dijkgraaf

Integratieve therapeut en coach
Locatie
Klundert (gemeente Moerdijk) én Dordrecht (West-Brabant/Zuid-Holland)
Services
Integratieve therapie en coaching
Beschikbaarheid
Dordrecht: Dinsdag / Klundert: overige dagen – in overleg
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Compassie voor mensen, wandelen, breed georiënteerd lezen, diepgaande gesprekken en creatief bezig zijn. Dit typeert wie ik ben. Ik hou ervan om mezelf te ontwikkelen om vervolgens anderen daarin mee te nemen.

Mijn roots liggen in Gelderland. Vervolgens heb ik International Business & Languages in Groningen gestudeerd, in Polen gewoond en tenslotte ben ik in Zuidwest Brabant gesetteld. Ik heb 20 jaar in een commerciële omgeving gewerkt. Daarnaast ben ik actief in het jongerenwerk. Met jongeren in gesprek gaan en samen oplopen in en ze écht zien kan zoveel impact hebben. Dat samen met mijn eigen ervaring heeft mijn verlangen aangewakkerd om op professionele wijze breder mijn ervaringen en expertise te delen en in te zetten. In 2017 ben ik gestart met een opleiding bij Groundwork en inmiddels ben ik gediplomeerd Christelijk Integratieve Therapeut. Naast deze opleiding heb ik in de avonduren de 4-jarige ETS Bijbelstudie gevolgd. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VIT en ingeschreven bij het kwaliteitsregister RBCZ.

Ik ben getrouwd, moeder van vier kinderen en woon in Klundert (gemeente Moerdijk), een mooi vestingstadje dichtbij Roosendaal, Breda en Dordrecht. Ik heb een zelfstandige praktijk in Klundert (gemeente Moerdijk) en Dordrecht, zodat ik voor Midden en Zuidwest Nederland goed bereikbaar ben.

Ik leef vanuit geloof in een persoonlijke, relationele God Die wil dat wij tot onze bestemming te komen. Vanuit die visie zie ik ieder mens als uniek en waardevol; in verbinding met zijn relaties, God en zichzelf. Doordat het leven soms anders loopt, raken er dingen verstoord; dromen gaan naar de achtergrond en het wordt soms alleen maar over-leven. En dat hoeft niet. Graag zou ik met je mee-leven om je op professionele wijze met betrokkenheid te ondersteunen in verbindingen herstellen, dromen dromen, drijfveren hervinden en heling ontvangen. Er is ruimte voor jouw verhaal in een veilige, oordeelvrije ruimte.

In de Groundwork opleiding Christelijk Integratieve Therapie heb ik veel bagage en tools meegekregen, waardoor ik gericht toe kan passen wat op dit moment nodig is in jouw specifieke situatie. Ook als ervaringsdeskundige kan ik flexibel meebewegen in menig proces. Je kunt bij mij terecht met uiteenlopende hulpvragen en/of thema’s. Je mag van mij verwachten dat ik er voor jou ben: betrouwbaar, accepterend, liefdevol confronterend, zorgvuldig, fijngevoelig en doortastend, met respect voor jouw grenzen en wat je gelooft.

Nieuwsgierig? Lees op meer over mijn werkwijze, thema’s en in de reviews wat cliënten over mij en mijn werkwijze zeggen op mijn website: www.praktijkregenerate.nl

Welkom!

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan