Coaches

Raymonde van Zijl

Coaching, LoopbaanCoaching
Locatie
Wilnis
Services
Coaching, LoopbaanCoaching
Beschikbaarheid
Werkdagen, overdag
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Ik ben Raymonde van Zijl, moeder van drie pubers en getrouwd met Tom. Vanaf mijn 15e wist ik al dat ik psycholoog wilde worden. En dat werd ik. Maar, voordat ik als échte hulpverlener aan de slag ging, was ik aardig wat jaren verder. Het aan jezelf en aan je diepste wensen voorbijgaan (én volgen), dat is een belangrijke leidraad geworden. In mijn praktijk help ik mensen om trouw aan zichzelf te zijn, om keuzes te maken waar ze gelukkig van worden. Vaak zijn er obstakels in onszelf om weg te nemen. Dus daar ga ik graag mee aan de slag!

Wat heb ik gedaan?
Na mijn studie Psychologie in Amsterdam ben ik aan het werk gegaan en heb ik 10 jaar als selectie & assessment psycholoog bij HR bureaus gewerkt. In 2005 ben ik mijn eigen praktijk begonnen en ben ik coachopleidingen gaan volgen (Itip 3 jaar, IEMT 1 jaar, Groundwork 3 jaar). Ik heb veel mensen begeleid bij het maken van keuzes in hun loopbaan. En ondertussen is mijn focus zich gaan verleggen naar: waarom zit iemand niet lekker in zijn vel? Waarom werkt iemand zo hard en gaat iemand door, terwijl hij of zij niet gelukkig is? Met deze vragen begeleid ik mensen het liefst! Ik wil mensen dichter bij zichzelf brengen. Ze sterker en gelukkiger maken.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik ben gecertificeerd loopbaanprofessional bij het NOLOC, gecertificeerd IEMT coach en gecertificeerd Integratief Coach bij Groundwork.

Hoe ga ik te werk?
In mijn gesprekken gebruik ik diverse methoden, waaronder integratieve coaching, IEMT, systemisch werk en waar nodig verschillende loopbaantools.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?
Ik ben gespecialiseerd in mensen die onaardig en streng naar zichzelf zijn. Mensen die zichzelf uit het oog verloren zijn. Die meer naar zichzelf mogen luisteren. Werkgebieden: onzekerheid, angst, voorzichtigheid, vermijden, piekeren, weinig ruimte innemen, somberheid, eigen koers kwijt zijn, te veel schikken, lat te hoog leggen, moeite met begrenzen, fobieën.

🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid