Coaches

Raymonde van Zijl

Coach
Locatie
Wilnis
Services
Coach– IEMT – Integratief – Pijnbehandeling – Loopbaan
Beschikbaarheid
Werkdagen, overdag
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Ik ben Raymonde van Zijl, ben getrouwd met Tom en samen hebben we drie bijna volwassen kinderen. Op mijn 15e wist ik dat ik psychologie wilde doen. Een diepe passie die nooit meer gestopt is. In mijn praktijk help ik harde werkers om hun passie in het werk & leven weer terug te vinden en vooral goed voor zichzelf te zorgen. Ik werk met spanningsklachten, somberheid, grenzeloze werk-inzet, fysieke klachten, onzekerheid, koers-kwijt-zijn, stress, faalangst, conflictvermijding en beperkt zelfvertrouwen.

 

Wie ben ik nog meer? Ik ben rond mijn 40ste tot geloof gekomen en voel me jong en fris in mijn relatie met God. Ik ben een creatief en enthousiast mens. Ik houd van mooie gesprekken, van fysieke uitdagingen, wandelen met mijn hond en zwemmen in koud water.  

Wat heb ik gedaan?
Na mijn studie Psychologie in Amsterdam ben ik bij een adviesbureau gaan werken als psycholoog. In 2005 ben ik mijn eigen praktijk begonnen,  Hartenwerk. Mensen helpen in hun loopbaan. Waarom zit iemand niet lekker in zijn vel? Waarom werkt iemand zo hard, terwijl hij of zij niet gelukkig is? Met deze vragen begeleid ik mensen het liefst! Ik wil mensen helpen om zich weer lekker en gelukkig te voelen.

Opleidingen die ik gevolgd heb: Integratieve Coaching (Groundwork), IEMT opleiding, OldPain2Go opleiding.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik ben gecertificeerd Integratief Coach bij Groundwork, Register Loopbaanprofessional, Advanced IEMT practitioner en OldPain2Go practitioner. Ik ben lid van het NOLOC (beroepsvereniging voor Loopbaanprofessionals) en lid van The Association of IEMT practitioners.

Hoe ga ik te werk?

Ik vind het belangrijk dat je je veilig voelt. En dat de drempel laag is om bij jezelf dingen te gaan onderzoeken en een beweging te gaan maken. Aan de slag gaan is altijd spannend. In mijn trajecten is er rust en aandacht om jezelf te verkennen. Door onze gesprekken, oefeningen en technieken die ik inzet vallen er kwartjes, gaan oude blessures verwerkt worden en komt er ruimte om je anders te gaan voelen en doen.  

 

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?
Ik ben gespecialiseerd in mensen die onaardig en streng naar zichzelf zijn. Mensen die zichzelf uit het oog verloren zijn. Die meer naar zichzelf mogen luisteren. Werkgebieden: onzekerheid, angst, voorzichtigheid, vermijden, piekeren, weinig ruimte innemen, somberheid, eigen koers kwijt zijn, te veel schikken, lat te hoog leggen, moeite met begrenzen, fobieën.

 

Zie ook: www.hartenwerk.nl of bel: 06-24267980

 

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan