Coaches

Nynke Groenevelt

Coach en integratief therapeut i.o.
Locatie
Hilversum
Services
counseling & coaching, integratief therapeut i.o.
Beschikbaarheid
op werkdagen; overdag of ‘savonds op afspraak
Telefoonnummer
Website

Wie ben ik?

Ik ben Nynke. Partner van Anton en moeder van twee prachtige meiden; Aimée van 14 en Feline van 10. Ik houd ervan om samen met mijn gezin, met vrienden of in mijn eentje mooie momenten te creëren en te beleven. Dicht bij huis of aan de andere kant van de wereld. Ik reis graag en geniet van verschillende culturen, mooie kleuren, lekkere geuren en heerlijke smaken. Ik houd van fotograferen en met een camera in de hand kan ik volledig opgaan in de verhalen van mensen en de omgeving. Maar ‘gewoon’ hardlopen over de Hilversumse hei en juist alles lekker langs me heen laten glijden vind ik ook heerlijk.

Wat heb ik gedaan?

Ik heb een fascinatie voor mensen en hun omgeving; hoe iemand zich voelt en gedraagt en welke rol zijn of haar sociale en fysieke omgeving hierin speelt. Ik ben afgestuurd aan de Universiteit van Leiden in de sociale wetenschappen. Ik heb gewerkt in de marketing en bij verschillende ontwikkelingsorganisaties. Omdat ik graag ook ‘scheppend’ bezig wilde zijn heb ik een opleiding interieur ontwerp gevolgd en ben daarna gaan werken als conceptueel vormgever. Daarbij ben ik nu gecertificeerd coach en therapeut i.o. bij Groundwork. De combinatie van bewustwording van wat ons van buitenaf beïnvloedt en op welke manier & het ontdekken van en op persoonlijke wijze uiting geven aan wat er binnen in ons leeft, onze passies (wat een zin!), is de rode draad in alles wat ik doe.

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?

Mijn uitgangspunt is altijd; waar voel jij je prettig bij? Ik neem jouw wensen en behoeften serieus en neem de tijd om me in jouw wereld te verplaatsen. Ik denk en voel met je mee, maar weet, het draait om jou: Hoe zie jij het voor je? Wat wil je bereiken? Wat heb je daarvoor nodig?

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Vind je het moeilijk om te ontspannen of te genieten? Probeer je altijd maar bezig te zijn om niet te hoeven voelen? Zet je een masker op voor de buitenwereld of ben je meer met je omgeving bezig dan met jezelf? Roert zich diep van binnen ‘iets’ waar je maar moeilijk bij kan komen? Ik help je graag om weer dichter bij jezelf te komen.

Nynke Groenevelt

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan