Coaches

Marrian Meiling

Integratief coach en therapeut
Locatie
Putten
Services
coach en therapeut
Beschikbaarheid
maandag, dinsdag en donderdag
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Mijn naam is Marrian Meiling. Ik ben getrouwd en moeder van drie tieners. Ik ben graag thuis met mijn man en kinderen. Ik hou ervan om met mensen die me dierbaar zijn,  te eten en een goed gesprek te hebben. Vieren van mooie gebeurtenissen, delen van het leven. Daarnaast geniet ik onder andere van een boswandeling, lekker op de bank met een goed boek, de zon, zee en een bos bloemen. Hoe anderen mij omschrijven: empathisch, rustig, betrouwbaar, spontaan, praktisch en bewogen.

 

Wat heb ik gedaan?

Tijdens de HBO SPH ben ik gaan werken op een crisisopvang. Waar ik jaren met veel plezier heb gewerkt met mensen met een licht verstandelijke beperking. Eerst als begeleider en later doorgegroeid naar leidinggevende. De een op een gesprekken met zowel cliënten als medewerkers inspireerde me en gaven energie.  Toen onze kinderen klein waren heb ik ervoor gekozen om een aantal jaar thuis bij hen te zijn. In die tijd heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan, waarin ik mensen begeleidde in situaties waarin ze moeilijkheden ondervonden. Om meer tools in handen te hebben om mensen te helpen ben ik in 2016 gestart met de Christelijke Integratieve Coach opleiding en heb in 2020 de opleiding tot Christelijk Integratief therapeut afgerond.

Hoe ga ik te werk?

Ik vind het belangrijk om een veilige plek te bieden om in vertrouwen te ontdekken wat er in jou speelt. Ik nodig je uit om te onderzoeken wat je nodig hebt om in verbinding met jezelf, de ander en God te leven, te ontdekken hoe jij als uniek mens bedoeld bent. Jouw verhaal is welkom en uniek. Mijn interesse gaat uit naar jouw verhaal, waar ik zonder oordeel naar luister. Ik maak gebruik van verschillende integratieve interventies en methoden. Hierbij gaat het om maatwerk, net wat nodig is voor jouw vraag en behoefte en wat aansluit op jouw proces.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Als coach en therapeut sta ik geregistreerd bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.

 

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan