Coaches

Marloes van de Poll

Integratief coach & therapeut in opleiding
Locatie
Amersfoort
Services
Integratief coach & therapeut in opleiding
Beschikbaarheid
Maandag, Dinsdag en Vrijdag van 9.30 tot 15.00 Maandag en Donderdag avond 18.00 tot 21.00 Zaterdag van 10.00 tot 13.00
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Leuk dat je interesse in mij hebt.

Ik ben iemand die positief in het leven staat, enthousiast, gezellig, vrolijk en avontuurlijk is. Samen met mijn man en vier kinderen woon ik in Amersfoort. Hier is ook mijn praktijk Veerkracht-psychotherapie te vinden.

 

Mijn praktijk is geïnspireerd vanuit mijn passie voor mensen. Het is mijn verlangen dat ieder mens in echtheid, vrijheid en verbinding met zichzelf en anderen kan leven. Vanuit een echte verbinding met jezelf ben je kwetsbaar, heb je keuzevrijheid en sta je in je “KRACHT”.

Wat heb ik gedaan?

Als opleidingen heb ik sociaalpedagogisch werk, Pabo en een opleiding tot logopedist gevolgd. Op alle terrein heb ik wel werkervaring opgedaan, zo heb ik bijvoorbeeld ervaring met doven en slechthorenden kinderen en volwassenen waardoor ik ook gebruik kan maken van gebarentaal en gericht ben op totale communicatie.

Het meeste van mijn tijd heb ik als fulltime moeder doorgebracht. Sinds 2 jaar is het tijd om weer opnieuw mijn eigen vleugels uit te slaan.

 

In 2015 zijn we als gezin naar Oeganda geëmigreerd, maar helaas liep dit avontuur voor ons iets anders dan wij hadden bedacht. Toch neem ik uit dit avontuur een schat aan ervaring mee over het leven in een andere cultuur, omgaan met teleurstellingen, rouwen, opnieuw beginnen en het ondersteunen van je gezin in moeilijke tijden.

In al deze dingen is God het anker waar ik op hoop en vertrouw.

 

Welke registratie heb ik?

Ik ben gecertificeerd Integratief coach. Verder werk ik als zelfstandig Integratief therapeut in opleiding. De kwaliteit van mijn werk wordt bewaakt en bevorderd onder supervisie van een bij Groundwork aangesloten supervisor. 
Daarnaast sluit ik mij binnenkort als student-lid aan bij een beroepsvereniging.

 

Hoe ga ik te werk?

Een therapietraject begint bij mij met een intakegesprek. Dit is bedoeld om met elkaar kennis te maken en te kijken of ik de juiste persoon voor jou ben. Dit is een belangrijke voorwaarde voor het slagen van een therapietraject. Als we besluiten samen verder op weg te gaan. Dan stellen we de doelen waaraan jij wilt werken samen vast.

Je mag van mij verwachten dat ik je de veiligheid bied die jij nodig hebt om te kunnen groeien. Belangrijke sleutels zijn hierin voor mij vertrouwen, ‘present’ zijn, echte aandacht en aansluiten bij dat wat zich aandient.

 

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Therapie en coaching is in principe voor iedereen die daar behoefte aan heeft. 

Hulpvragen waarmee je bij mij terecht kunt, zijn: willen leren omgaan met angst/ verdriet/ boosheid, willen opkomen voor eigen grenzen en behoeften, depressie, burn-out, willen leren mild en liefdevol te zijn voor zichzelf ipv streng en perfectionistisch, HSP, willen leren meer te voelen en zich meer te uiten, verwerken van trauma.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan