Coaches

Marleen Bast

Integratieve coach, Verloskundige en bevallingsverwerkingsspecialiste incl. EMDR
Locatie
Nijkerk
Services
Integratieve coaching o.b.v. Groundworkprincipes, gespecialiseerd in coaching rondom kinderwens/zwangerschap en ouderschap. Tevens bevallingsverwerkingsspecialiste. Kan EMDR inzetten voor bevallingstrauma
Beschikbaarheid
ma-wo-vr
Telefoonnummer

Wie ben ik

Ik ben Marleen Bast, getrouwd en mag moeder zijn van 2 tienermeiden. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten op de wielrenfiets of wandelend. Ook lees ik graag en kan ook heerlijk ontspannen door een serie te kijken. Mijn relatie met God is belangrijk voor mij en ik heb mogen ervaren dat ondanks de moeilijkheden die je kan ervaren in het leven Hij erbij is en je dankzij zijn genade steeds opnieuw mag beginnen.

Wat heb ik gedaan?

Ik heb 20 jaar gewerkt als verloskundige en echoscopiste in een eigen praktijk. Naast de mooie en bijzondere kanten is de fase van kinderwens, zwangerschap, bevalling en beginnend ouderschap ook een kwetsbare tijd. Je kan te maken krijgen met onvervulde verlangens, verdrietige of angstige situaties. Ook kan het zijn dat je juist geconfronteerd word met oude patronen of (on)verwerkte rouw waar je nu juist extra mee worstelt. Ik merkte op een gegeven moment bij mezelf een verlangen om meer tools te krijgen om vrouwen en hun partners in deze fase te kunnen ondersteunen. Ik ben de integratieve coachopleiding via Groundwork gaan doen en heb tevens een aanvullende coachmodule via Novavita gevolgd voor bevallingsverwerkingsspecialiste en kan z.n. EMDR toepassen. Zo ben ik mijn eigen praktijk gestart: Ontluikend Coachen waar je welkom bent als je merkt dat je behoefte hebt aan extra begeleiding in deze fase van je leven.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben lid van de KNOV (koninklijke vereniging voor verloskundigen) en VLCN (Verloskundige Life Coaches Nederland)

Hoe ga ik te werk als coach?

Ik vind het belangrijk om een veilige plek te bieden waar je je gezien en gehoord voelt. Door naar je te luisteren en ervarings- en lichaamsgerichte oefeningen wil ik je bewust maken van wat er van binnen bij je gebeurt. Door deze bewustwording ontstaat er weer meer verbinding tussen je hoofd en hart en kun je gaan kiezen hoe je hiervoor wilt gaan zorgen. Zodat je in deze fase van je leven mag gaan groeien in je nieuwe rol en meer vrijheid, rust en ruimte gaat ervaren.

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.ontluikendcoachen.nl

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Gespecialiseerd in coaching rondom kinderwens/zwangerschap en ouderschap. Rouw en verlieservaringen in deze periode. Tevens bevallingsverwerkingsspecialiste. Kan EMDR inzetten voor bevallingstrauma.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan