Coaches

Marit Hofman

Integratieve coach
Locatie
Nunspeet
Services
Integratieve coaching, creatieve workshops, kleuranalyses
Beschikbaarheid
in overleg
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Ik ben getrouwd, 49 jaar oud, moeder van een dochter die met haar gezin in Israël woont, en een zoon studerend in Groningen. Ik ben geboren in Noorwegen en opgegroeid in Oeganda, Ethiopië, Kenia en de Verenigde Staten en spreek daardoor vloeiend engels. Mensen beschrijven mij als warm, vriendelijk en toegankelijk. Ik hou van kleur, creativiteit, lezen, schrijven en vooral ook verbinding met mensen. Ik word enthousiast van groei en diepgang. Laat dat nou onmisbare onderdelen zijn van een coachingstraject!

 

Wat heb ik gedaan?

Na jong moeder te zijn geworden, ben ik op 30-jarige leeftijd weer gaan studeren. Met veel plezier heb ik de SPH afgerond. Vervolgens heb ik bij verschillende werkgevers gewerkt als vrijwilligerscoördinator: netwerken, verbinden en regelen horen tot mijn vele werkzaamheden, naast het individueel begeleiden van vrijwilligers. Tijdens een burn-out heb ik mijn creatieve kant herontdekt. Wat begon met knippen en plakken op mijn zolder is uitgegroeid tot workshops geven voor anderen, bloggen voor Sestra, een opleiding om kleuranalyses te kunnen doen en diverse cursussen. Onlangs heb ik mijn opleiding bij Groundwork afgerond, en ben ik gecertificeerd integratieve coach.

 

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben ingeschreven bij NOBCO, een beroepsvereniging voor coaches.

 

Hoe ga ik te werk als coach?

Sinds 2017 ben ik mijn coachende en creatieve kant  aan het profileren onder de naam Met Marit. Waarom Met Marit? Een persoonlijke klik is een van de belangrijkste ingrediënten van een goed gesprek of een fijne, ontspannen kleuranalyse. Het contact is niet onpersoonlijk, abstract of methodisch, maar juist persoonlijk, kwetsbaar en open. Het contact ga je aan met mij. Met Marit!

Tijdens onze gesprekken maak ik gebruik van verschillende manieren om hoofd, hart en handen te verbinden zodat je jezelf steeds beter leert kennen en kunt voelen wat er bij jou speelt. We werken aan een basis waardoor je beter in staat bent om keuzes te maken waar je volledig achter staat.

 

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Ik coach vrouwen bij vragen rondom hun eigen identiteit en ontwikkeling.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan