Coaches

Mareille Lok

Integratieve coach en integratieve jongerencoach
Locatie
Zwolle en Oldebroek
Services
Integratieve coach en integratieve jongerencoach
Beschikbaarheid
In overleg
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Ik ben Mareille Lok (1980). Binnen diverse organisaties ga ik af en toe op pad met een groep volwassenen of jongeren. Op pad met een gezamenlijk doel. God ontmoeten, elkaar ontmoeten en een stap verder komen. Dit kan letterlijk, de natuur in of figuurlijk, een periode wekelijks met elkaar optrekken. Dit keert telkens terug in mijn leven en ik geniet ervan! Waarom? Samen mens zijn met een verlangen naar verbinding, herstel, ontwikkeling en groei maakt me blij. Dit kan met een lach en een traan, juist de combinatie serieus en humor vind ik heerlijk. Het maakt me dankbaar dat dit verlangen ook binnen mijn praktijk vorm krijgt, daar een stuk met mensen op te mogen lopen. Nog een paar leuke weetjes over mij, ik geniet enorm van muziek en muziek maken, hou van dieren en mij kan je altijd wakker maken voor een spelletjesavond. Op het water kom ik tot rust en ik mag dan ook graag zeilen.

Wat heb ik gedaan?

In 2019 heb ik de opleiding tot integratief coach bij Groundwork afgerond. De combinatie van neurowetenschappen, diverse psychologische stromingen en praktijkervaring opdoen vind ik super interessant. Het mooiste is om te zien hoe mensen met deze handvaten aan de slag gaan en meer vrijheid en leven gaan ervaren en meer verbinding met zichzelf, God, de wereld en de ander.

In de praktijk zag ik de impact van integratieve coaching bij jongeren. Daarom heb ik 2021 ook de opleiding tot integratief jongerencoach aan de Nederlandse Academie voor psychotherapie gevolgd en afgerond.

Hoe ga ik te werk als coach?

Jij staat in jouw traject centraal en jouw proces is geen ‘one size fits all’. Ik begeleid je op zoek naar wat bij jou past, zodat jij aan de slag kan met de vraagstukken die op dit moment in jouw leven spelen. Dat is vaak best hard werken. Het perspectief? Stukjes van de puzzel in elkaar passen, waardoor overzicht, inzicht en nieuwe keuzemogelijkheden ontstaan. Voorbeeldvragen zijn, wat maakt dat ik doe wat ik doe of dat ik op een bepaalde manier reageer? Waar heb ik last van en wat wil ik? Met als doel dat je zowel in de buitenwereld als in je eigen binnenwereld weer zelf aan het roer komt te staan. De coaching bestaat niet alleen uit gesprekken, maar je gaat ook aan de slag met je lijf, gedachten, gedrag, emoties en verlangens.

Ook jongeren welkom!

Jongeren. Tussen je 13e en je 25e verandert veel in je leven. Een tijd vol kansen en mogelijkheden en tegelijkertijd een onzekere tijd. Soms is het fijn dat er een poosje iemand met je meeloopt, vraagt hoe het echt met je gaat en je helpt om aan je doelen te werken. Welke dat ook zijn. Ook jij kan bij mij terecht, alles is bespreekbaar en niets is gek of raar.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben als coach geregistreerd bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan