Coaches

Maarten van den Hoek

Integratief coach
Locatie
Ede
Services
Integratieve coaching
Beschikbaarheid
Woensdagen, andere dagen in overleg
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Vriendelijk, rustig, open, luisteren, analytisch.

Mijn naam is Maarten van den Hoek. Door gebeurtenissen in mijn eigen leven ben ik de opleiding gaan volgen tot integratieve coach (CICO). Ik ben de Maarten die ik nu ben door wat er op mijn pad kwam en door de hulp die ik daarbij heb gehad van anderen. Mijn leven is verrijkt door moeilijke ervaringen, verdriet, angst en teleurstelling toe te laten. Ik wil graag mijn ervaring en kennis inzetten om jou te helpen bij wat jij in jouw leven tegenkomt.

Ik ben getrouwd en vader van twee (jongvolwassen) kinderen. Naast mijn werk als coach werk ik als data-engineer bij een verzekeraar. De combinatie van werken met mijn hoofd en met mensen houdt mij in balans.

Wat heb ik gedaan?

Ik heb de opleiding tot christelijke integratieve coach (CICO) afgerond (SKB gecertificeerd), Als coach begeleid ik deelnemers tijdens de Groundwork Basictraining.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en werk volgens de Internationale Ethische Code.

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?

Bij het kiezen van een coach is het belangrijk dat jij vertrouwen hebt en veiligheid ervaart. Daarom plan ik voor het eerste gesprek 1,5 uur in. Waarbij het kennismakinggedeelte (het eerste half uur) gratis. Als het klikt tussen ons kan het coachingstraject beginnen. Na de kennismaking doen we een intakegesprek waarin we de volgende punten bespreken:

Jouw hulpvraag.
• Welke doelen je wilt halen.
• Het verwachte aantal gesprekken dat nodig is.
• Tijdens het hele coachingstraject sta jij centraal. Alles in jou en van jou mag er zijn.

Van mij kan je verwachten dat ik een omgeving bied:
• Waar er met respect en zonder oordeel naar je verhaal geluisterd wordt.
• Waar emoties gevoeld en doorvoeld kunnen worden.
• Waar jij stap voor stap aan je verandering kan werken.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Angst en paniek, een luisterend oor.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan