Coaches

Lisette Bezemer

Orthopedagoog, integratieve coach, EMDR-therapeut, Ik ben ook beschikbaar als begeleider van Grip-groepen, als vervolg op de Groundwork-Basic training
Locatie
Barendrecht
Services
Coaching en EMDR-therapie
Beschikbaarheid
Overdag en ’s avonds, op afspraak
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Ik ben een vrij rustig persoon, die houdt van gezelligheid en ook van diepgang. Mijn hobby’s bestaan uit: musiceren, lezen, koken en tuinieren. Ik kan ook erg genieten van het wandelen met onze hond. Ik ben getrouwd en moeder van twee pubers. Naast de dagelijkse bezigheden in mijn gezin ben ik 3 dagen per week werkzaam op het terrein van zorg en welzijn. Ik ben een integere, betrokken en bevlogen hulpverlener.

Mijn missie is om samen met ouders, kinderen en andere individuen de uitdaging aan te gaan om te doen wat nodig is om te groeien en te veranderen. ‘Grip hebben’ betekent ‘houvast hebben’. De behoefte aan grip ontstaat meestal als gevolg van een blokkade waar je zelf of met je gezin tegen aanloopt. Bijvoorbeeld in de vorm van een gedragsprobleem of een ontwikkelingsachterstand. Of in de vorm van emotionele problemen zoals angst en depressie of in vermijdingsgedrag.

Grip krijg je door te weten en begrijpen waar jij (of je kind/gezin) nu staat. Welke kwaliteiten hielpen om te komen waar je nu staat? En wat belemmert jou of je kind op dit moment? De blokkade of het gedrag leren we zien als signaal van onderliggende vraagstukken. Vanuit die inzichten gaan we kijken wat nodig is om weer een stap(je) vooruit te kunnen zetten naar het perspectief dat je voor ogen hebt voor jezelf, je kind of je gezin.

Ik vind het een voorrecht om een schakel in dit proces te mogen zijn!

Wat heb ik gedaan?
Sinds het afronden van mijn universitaire studie in 1997 heb ik jaren gewerkt als gedragskundige in de gehandicaptensector. Tegenwoordig ben ik eigenaar van praktijk GRIP en werk ik in de basis-GGZ (jeugd en volwassenen) en als coach. Ook werk ik voor diverse opdrachtgevers op gebied van zorg en onderwijs.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik ben als orthopedagoog met diagnostiekregistratie geregistreerd bij de NVO (Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen).

Overige accreditaties: EMDR (EMDR Centrum Nederland), Groundwork-Coach, trainer (o.a. VRIENDEN-programma,  ‘Er zijn voor je kind’, ‘Happy me/you’, ‘Peuter in Zicht’).

Hoe ga ik te werk als coach?
GRIP kijkt altijd samen met jou naar wat er in jouw specifieke situatie nodig is. Dit proces begint met een zorgvuldig inzicht verkrijgen in de onderliggende oorzaken en factoren die een rol spelen. Vervolgens wordt er een individueel traject of gezinstraject voorgesteld en gaan we met elkaar aan de slag. Stapsgewijs volgt dan een veranderproces.

Kenmerken van Praktijk GRIP: samen, dichtbij, respectvol, deskundig, transparant, op maat, flexibel, ruimte voor zingeving.

Wat zijn mijn specialisaties?
Keywords: Gezin, opvoeding, training, diagnostisch onderzoek, coaching van (jong)volwassenen, verstandelijke beperking & psychiatrie bij jongeren en volwassenen, hechting, traumabehandeling, emotieregulatieproblematiek bij kinderen en jongeren. 

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan