Coaches

Lianne Kooijman

Christelijk integratieve coach
Locatie
Sommelsdijk (en online)
Services
Integratieve coaching (individueel/relaties)
Beschikbaarheid
Werkdagen
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Ik ben Lianne Kooijman, getrouwd en moeder van 3 tieners. Naast tijd met mijn gezin, familie en vrienden door te brengen, vind ik het fijn om de stilte op te zoeken en me te verdiepen in de Bijbel en de psychologie. En dat ook weer met anderen uit te diepen. Ik houd ervan om ‘echte’ gesprekken met mensen te voeren. Gesprekken van hart tot hart, in verbinding met elkaar. Mijn verlangen is dat meer en meer mensen in vrijheid zullen leven. In verbinding met God, zichzelf en de ander. Om echt te kunnen ‘zijn’ zoals God een ieder heeft bedoeld. En daarvoor wil ik graag een instrument in Gods hand zijn.

Wat heb ik gedaan?
Tijdens de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik in de jeugdhulpverlening gaan werken. Aansluitend heb ik 10 jaar binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt waarbij ik eerst als groepsleider heb gewerkt en vervolgens omgeschoold ben tot ambulant gezinsbegeleider. Ondertussen heb ik bijscholing gevolgd op ’t gebied van eetproblematiek en huwelijkstherapie en heb ik de Christelijke Integratieve Coach Opleiding binnen Groundwork afgerond. De opleiding HBO Zorgmanagement komt van pas binnen Gutta Spei; een maatschap voor Coaching en Counseling vanuit Bijbels Perspectief waar ik werk als christelijk integratief coach en teamcoach. Voor de gedragscoachopleiding van Skinnyminds werk ik als trainer en supervisor. Om meer mensen te kunnen helpen dan alleen face-to-face, heb ik Binnen is Buiten opgericht waar ik online-trainingen voor ontwikkel.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik ben als coach geregistreerd bij de NOBCO.

Hoe ga ik te werk als coach?
Het kan soms echt een stap zijn om hulp te zoeken en om de dingen te delen die in jouw leven spelen of hebben gespeeld. Ik vind het dan ook echt belangrijk om aan die vertrouwensrelatie te werken, wat nodig is om je kwetsbaar op te durven/ kunnen stellen en datgene wat er speelt bespreekbaar te maken. Door jou te leren kennen, ècht naar jou te luisteren en jou hoop te bieden voor jouw leven, wat de omstandigheden ook zijn, hoop ik een veilige setting voor jou te creëren. Een veilige setting waarin ik er voor jou ben met het verlangen een instrument in Gods hand te zijn. Om een stukje met jou mee te lopen op jouw levenspad, waarbij jij zicht krijgt op wie jij bent en dus mag zijn, in Christus! Door een mix van coaching en therapie, op basis van pastoraat, loop ik in liefde met je mee in jouw proces naar emotionele en mentale heelheid. Waardoor jij zicht krijgt op wie jij bent, èn dus mag zijn! Waardoor jij innerlijke keuzevrijheid zal gaan ervaren waarbij jij in verbinding staat met God, jezelf en de ander.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?
Iedereen die stress ervaart, het gevoel heeft dat alles teveel is of tegen problemen aanloopt binnen het gezin, werk, relatie en/ of het geloof.

Meer informatie kun je vinden op www.binnenisbuiten.com en www.guttaspei.nl.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan