Coaches

Karen van der Meulen

Integratieve coach
Locatie
Zeewolde
Services
Coaching
Beschikbaarheid
Maandag overdag, woensdagmiddag en avond, donderdagavond en vrijdag overdag
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Mijn naam is Karen van der Meulen. Als ik mezelf in 3 woorden mag omschrijven zou ik zeggen dat ik creatief, zorgzaam en enthousiast ben. Ik vind het mooi om met mensen op te trekken en ze te zien groeien, doordat ze meer inzicht in zichzelf hebben gekregen. Om dat proces te coachen is waar ik enthousiast over word. Inzicht in jezelf krijgen, jezelf gaan begrijpen en jezelf accepteren zijn basis ingrediënten om te groeien en tot bloei te komen, daar help ik je graag bij. Ik ben moeder van 4 kinderen en ik heb een lieve partner. Ik mag mijn zorgzame eigenschap gebruiken om de ander te laten groeien en bloeien en dat is wat ik ook als coach doe. Alles mag er zijn, ik loop met je mee. Ik hou van creatieve invalshoeken die processen duidelijk maken. Ook in de coaching maak ik daar gebruik van. Ieder persoon is uniek gemaakt en ik vind het mooi om daarbij aan te sluiten door verschillende manieren te vinden om jou tot groei en bloei te laten komen.

Wat heb ik gedaan?

Ik heb een toeristische opleiding gedaan. Ik ben voor mijn kinderen veel thuis geweest en heb een deeltijd bijbelschool gedaan en pastorale cursussen. Ook heb ik een aantal jaren als vrijwilliger voor stichting Chris gewerkt. Ik ben actief in het pastorale team binnen onze gemeente. Ik vind het boeiend om met mensen in gesprek te gaan en hun kwaliteiten en talenten te ontdekken. Dat was de aanleiding dat ik de Groundwork integratieve coach opleiding ben gaan doen. Mijn creativiteit heb ik kunnen gebruiken om de stichting “Dress a Princess” op te starten. We naaien mooie jurken op maat zodat ze vervolgens persoonlijk worden overhandigd aan kwetsbare meisjes. Zo willen we zeggen, je bent mooi gemaakt en waardevol! Dit is wat ik jou als coach ook wil laten ontdekken, kom tevoorschijn, je bent mooi gemaakt en waardevol.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik sta ingeschreven bij het NFG.

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?

Wat ik belangrijk vind is dat jij centraal staat met wat je inbrengt. Ik stem af op jouw situatie en behoeften. We zoomen in op je gedrag, emoties en je denken, die alle 3 invloed op elkaar hebben. Je krijgt weer grip op je situatie en kan je verder ontwikkelen. Ieder mens beschikt over een natuurlijk vermogen tot heelwording en groei. Jij doet het! Ik ga met jou kijken waar er misschien nog blokkades zitten en hoe je je hulpbronnen kunt gebruiken.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Zit je vast in je relatie, heb je last van gevoelens die je blokkeren? Wil je jouw kwaliteiten en talenten ontdekken? Wil je vrijheid ervaren en voluit kunnen leven? Dan help ik je graag.

 

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan