Coaches

Joost de Wolf

Christelijk integratieve therapeut
Locatie
Nijmegen
Services
Christelijk integratieve therapie
Beschikbaarheid
Maandag t/m donderdag flexibel
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Mensen brengen naar gezonde verbinding met henzelf, in relaties met anderen en de wereld zodat ze sterk en krachtig staan. Dat is mijn droom en passie. Naast mensen staan en helpen te ontdekken hoe ze in elkaar zitten, wat hun verlangen en behoeftes zijn, daar krijg ik energie van!

Belangrijke waarden voor mij zijn dat alles welkom is en ‘er mag zijn’. Mijn humor, betrokkenheid, warmte en scherpte zorgen voor een veilige en oordeelvrije plek waar je kan groeien in eerlijkheid en echtheid naar jezelf en anderen.

Ik ben een liefhebber van een goede espresso of flat white, lees graag een fijne thriller, ben wielrenfan, en kamperen en hiken in de bergen is een van mijn favoriete bezigheden. Verder ben ik echtgenoot van een prachtige vrouw en vader van drie dochters.

Wat heb ik gedaan?
Via mijn opleiding tot Medisch Beeldvorming en Bestralingsdeskundige ben ik mijn loopbaan gestart in het RadboudUMC op de afdeling Radiotherapie. Daarnaast was ik als studentbegeleider, coach en trainer betrokken bij stichting de Navigators. Na een aantal jaren beide banen te hebben gecombineerd ben ik fulltime voor de Navigators gaan werken als coach en trainer van studenten.

In 2016 ben ik, vanuit het verlangen om mijn kennis en kunde in het begeleiden van mensen verder te ontwikkelen, gestart met de opleiding tot integratief therapeut bij Groundwork. Inmiddels heb ik mijn coachcertificaat binnen en ben ik mijzelf verder aan het bekwamen als therapeut.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik werk onder supervisie van door Groundwork erkende supervisoren. Mijn lidmaatschap van de VIT (Vereniging Integraal Therapeuten) is in aanvraag.

Hoe ga ik te werk als coach?
Therapie en coaching is maatwerk. Simpelweg omdat jij uniek bent en ieder probleem en elke klacht anders is. De integratieve manier van therapie en coaching gaat uit van de klacht en/of vraag van de cliënt en past verschillende stromingen en methodieken aan op wie jij bent en wat jij nodig hebt om tot meer gezondheid te komen. Als therapeut integreer ik de aspecten uit verschillende stromingen, en pas die aan op je unieke situatie. Dit maatwerk is erg belangrijk, want dat zorgt ervoor dat jij je gezien en erkend weet en grip krijgt op waar je verandering in wilt. Op deze manier is het traject effectief, oplossings- en krachtgericht!

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan