Coaches

Jolanda Steendam

Integratieve coach & counselor, EFT-relatietherapie
Locatie
Zuidhorn/Groningen
Services
Integratieve coach & counselor, EFT-relatietherapie
Beschikbaarheid
Maandagmiddag, woensdag, donderdag en in overleg ’s avonds.
Telefoonnummer

Wie ben ik

Ik hou ervan om in verbinding te zijn met mensen en van ‘hart tot hart’ gesprekken. Woorden die mij kenmerken: betrouwbaar, sensitief, empatisch, serieus, betrokken, humor, daadkrachtig, eerlijk. Graag breng ik tijd door met ons gezin en vriend(inn)en. Ik geniet van gezellig samen zijn, een goed gesprek, een gezonde portie humor, en er heerlijk op uit gaan. Verder houd ik van zingen, muziek luisteren, wandelen en lezen.  Ik ben getrouwd met Wessel en bonus-moeder van twee dochters en schoonzonen, die inmiddels volwassen zijn. 

Wat heb ik gedaan

Jarenlang werkte ik als secretaresse in de gezondheidszorg op oncologie afdelingen. Doordat ik ook vanuit pastoraat mensen begeleidde, groeide het verlangen om me verder te ontwikkelen. Ik zocht uit wat ik echt wilde en zette een spannende stap, gooide het werk-roer om en volgde meerdere opleidingen tot counselor & coach.In 2015 startte ik met mijn praktijk ‘In Verbinding’. Ik ben opgeleid door de Academie voor Counseling & Coaching en door Groundwork. Naast mijn werk in mijn praktijk, werk ik een aantal uren in de week bij Philadelphia Zorg in de functie van ambulant begeleider. Tevens ben ik als coach en werkbegeleider voor studenten verbonden aan Groundwork.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Als coach/counselor ben ik aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches)

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?

Als eerste vind ik het belangrijk om een veilige omgeving te creëren, waarin jij je op je gemak voelt, je welkom voelt om je verhaal te doen. We hebben een kennismakingsgesprek, om er achter te komen of er een wederzijdse klik is en jij je op je plek voelt bij mij en andersom.  Ik bied je een luisterend oor voor je hulpvraag en samen formuleren we doelen waaraan jij wilt gaan werken. Afgestemd op jou, jouw vraag en doel, maak ik gebruik van zowel de Groundwork-principes, alsook van diverse andere methoden en werkvormen. Tijdens de sessies staan openheid, vertrouwen, gelijkwaardigheid, ruimte en mildheid centraal, zodat jij kunt ontdekken èn groeien. Regelmatig geef ik, in overleg met jou, een passende opdracht mee; zo kun je ook tussen onze afspraken bezig blijven met jouw proces. Meer informatie over mij en mijn praktijk kun je vinden op www.inverbinding-coaching.nl

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Binnen mijn praktijk begeleid ik mensen met diverse hulpvragen, o.a. identiteit, zelfbeeld, zelfvertrouwen, grenzen/assertiviteit, stress/burn-out, omgaan met emoties, relaties. 

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan