Coaches

Joke Francissen

Integratief Coach, Integratief Therapeut
Locatie
Wageningen
Services
Integratieve Coaching, Integratieve Therapie
Beschikbaarheid
Maandag t/m vrijdag
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Leuk dat je mijn profiel bekijkt. Ik ben een rustig persoon, die houdt van gezelligheid en van diepgang. Ik hou van contact met mensen, gesprekken van hart-tot-hart en het leven delen. Betrokkenheid, empathie, veerkracht, betrouwbaarheid, gelijkwaardigheid en doorzetten zijn kernwaarden die veel over mij zeggen.

Omgaan met rouw en verlies is een thema in mijn leven geworden. Ik draag rouw en verdriet mee om mijn man én om het verlies van een deel van mezelf. Het doorleven van verdriet, gemis en pijn heeft gemaakt dat ik nieuwe verlangens ontdekte. Deze verlangens brachten mij in 2017 bij de opleiding van Groundwork. Geleidelijk aan groeit vertrouwen in mezelf, in het leven en de toekomst. Het verlies blijft én ik vind kracht om door te gaan en mijn leven een andere ‘nieuwe’ invulling te geven; namelijk als Integratief Coach & Therapeut. Je mag van mij verwachten dat ik je vanuit openheid, echtheid en eerlijkheid bevraag en begeleid met warme betrokkenheid en een professionele houding.

Wat heb ik gedaan?

Van jongs af aan heb ik een rode draad in mijn leven: werken voor of met mensen.

Vanaf mijn 16de heb ik gewerkt in de hulp- en dienstverlening of ik volgde een opleiding om mij hierin meer te ontwikkelen. In mijn laatste baan heb ik 18 jaar lang gewerkt als begeleider voor mensen met een psychiatrische aandoening of ernstige psychosociale problemen bij het wonen, werken en leven. Door zoveel jaren werkervaring in de hulpverlening én door eigen ervaring weet ik dat het mogelijk is om te werken aan herstel en heling.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik heb me aangesloten als lid bij de beroepsvereniging VIT (Vereniging Integraal Therapeuten) en ben vandaaruit ingeschreven bij het kwaliteitsregister RBCZ en aangesloten bij het SCAGG.

Hoe ga ik te werk als coach/ therapeut?

Allereerst wil ik een veilige plek creëren waar jij hoop en vertrouwen ervaart en waar dit mag groeien. Een omgeving waarin jij je gezien en gehoord weet, je veilig voelt en erkend wordt.

Het is mijn verlangen om jou te begeleiden bij een proces van zelfontwikkeling of heling. Daarin mag ik een stukje met jou oplopen om te onderzoeken wat je belemmert, waar jij tegenaan loopt en wat er nodig is om vanuit jouw kracht te leven en innerlijke keuzevrijheid te ervaren. Zicht krijgen op een hoopvolle toekomst, waarin je rust ervaart en regie kunt nemen in jouw leven. In contact en verbinding met jouzelf en met de ander, want leven doe je niet alleen!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk elkaar te ontmoeten om te kijken of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden in het proces dat jij graag wilt aangaan. Als we beiden akkoord zijn, kan een traject starten wat begint met de intake waarin we de doelen vaststellen waaraan jij wilt werken, en die opgenomen worden in een persoonlijk behandelplan. Je start een traject waarin je vanuit verantwoordelijkheid voor jouw proces gaat werken aan verbinding van denken, voelen en handelen. Door regelmatige evaluaties bepalen we samen het verloop van het traject.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Therapie en coaching is in principe voor iedereen, dus iedereen die het zichzelf gunt en de moed heeft om aan zichzelf te werken is van harte welkom. Er komen cliënten met diverse hulpvragen en problematieken in mijn praktijk

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan