Coaches

Joke Bosman

Ervarings- en lichaamsgericht therapeut
Locatie
Arnhem
Services
Individuele trajecten, relatietherapie, beschikbaar voor het begeleiden van GRIP-groepen
Beschikbaarheid
Werkdagen
Telefoonnummer
E-mailadres

Wie ben ik?
Ik hou er van om met mensen om te gaan. Lekker samen wat doen of bomen over van alles en nog wat, met humor, diepgang en luchtigheid. Ik ben getrouwd, moeder van drie meiden tussen de 19 en 25. Ons gezin is aangevuld met 2 schoonzonen en ’n kleinzoon.
Elke week vind je me fietsend over de heuvels van Arnhem. Genietend van de omgeving en de strijd met de hoogtemeters. Omdat het leuk is en om overtollige energie, vetrolletjes en frustraties weg te trappen. Daarnaast kan ik ook rustig uren zitten lezen, Netflixen of studeren.

Wat heb ik gedaan en wat doe ik nu? 
Ik heb sinds 2001 een eigen praktijk onder de naam ArteXtra. Mijn passie is mensen te begeleiden bij het (her)ontdekken en accepteren van hun eigenheid. Ik ben opgeleid door de Academie voor Coaching en Counselling, Groundwork en Spectrum.

Welke registratie heb ik?
Ik ben lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling. Daarnaast aangesloten bij de RBZC en SCAG.

Hoe ga ik te werk? 
Het counseltraject wordt in overleg met jou vastgesteld. Ik werk volgens de Groundwork-principes en heel ervaringsgericht. De sfeer is vertrouwelijk en open. Ik zal steeds goed naar je luisteren, doorvragen en je uitdagen. Ik ben liefdevol accepterend en confronterend. Gevoelens, gedachten, gedrag en de wisselwerking tussen lichaam, ziel en geest komen steeds uitvoerig aan bod. 
We beginnen elke sessie met praten, waarna al snel ervaringsgerichte oefeningen volgen waardoor jij als cliënt daadwerkelijk kunt veranderen. Tussen de sessies door ben je zelf met je traject aan de slag door de opdrachten die je krijgt. Deze opdrachten kiezen we in overleg. 
Kernwoorden in elk proces: mildheid, ontdekken, acceptatie, geduld, hoop, kracht, groei.

Wanneer ben ik beschikbaar? 
Overdag tijdens werkdagen. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is gratis. 

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan