Coaches

Johanneke Plaggenmarsch

Integratieve coach
Locatie
Zwolle
Services
Coaching
Beschikbaarheid
Dinsdag, donderdag en vrijdag (09:00 - 15:00)
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Ik ben Johanneke Plaggenmarsch, getrouwd en moeder van twee prachtige dochters. Onze jongste dochter heeft het syndroom van down en van haar heb ik geleerd om nog meer te leven in het nu en te genieten. Ik geniet van ons mooie gezin, van een goed gesprek van hart tot hart, en van een mooi boek, luisteren naar muziek en samen of alleen wandelen in de natuur. Mensen omschrijven mij als gevoelig, empathisch en gedreven.

Wat heb ik gedaan?

Ik heb de HBO opleiding Personeel en Organisatie gedaan en jarenlang heb ik op bij personeels- en salarisadministratie gewerkt van een Hogeschool. Tot ik op een gegeven moment nadat ik was begonnen met Waardevol en Uniek merkte dat mijn passie niet meer bij de administratie lag. Ik ben gestopt en heb me gefocust op mijn eigen persoonlijke proces en hierover blogs geschreven op mijn website Waardevol en Uniek, vanuit het verlangen om een coach praktijk te starten om vrouwen te bemoedigen dat ze zo waardevol en uniek zijn. Zelf heb ik jarenlang geworsteld met mijn eigenwaarde en het heeft mij enorm geholpen om door Gods ogen naar mezelf te leren kijken, mijn gevoelen van waardeloosheid er te laten zijn, ze te omarmen en tegelijkertijd te beseffen hoe ik waardevol ik ben.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben lid van de NOBCO.

Hoe ga ik te werk als coach ?

Wanneer jij de woorden ik ben waardevol wel weet met je hoofd, maar je hart er nog niet in geloofd, dan zie ik er naar uit om samen met jou een stukje mee te wandelen en te leren geloven met je hart hoe geliefd en waardevol jij bent! Je bent Gods geliefde Koningsdochter en je mag je kroon waardig leren dragen. En het is mijn passie om jou hierbij te helpen, omdat jij het waard bent om jouw kroon waardig te dragen en te beseffen hoe waardevol jij bent!

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Mijn specialisaties zijn identiteit, zelfvertrouwen, zelfacceptatie, omgaan met angst en onzekerheid, ontdekken van je talenten.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan