Coaches

Jochem Klein Nagelvoort

Integratief coach, therapeut i.o.
Locatie
Wageningen
Services
Integratief coach en therapeut i.o
Beschikbaarheid
maandagavond, dinsdag, donderdagavond, zaterdagmorgen
Telefoonnummer

 

Wie ben ik?

Ik ben Jochem Klein Nagelvoort (1982) ruimdenkend, creatief, intuïtief, sociale integratie coach en therapeut i.o. Mijn passie is om mensen meer in verbinding met zichzelf te laten komen zodat zij van binnenuit meer in verbinding met anderen en God kunnen komen. Tot leven komen in relatie. Ik ben getrouwd met Jeanine en heb 4 fantastische kinderen. Ik houd ervan om bij mijn gezin te zijn en samen dingen te beleven en te ondernemen. Van rennen, hiken, kamperen en met mijn kinderen de bergen of het bos in gaan krijg ik energie.

Wat heb ik gedaan?

 Ruim 15 jaar ben ik werkzaam geweest binnen het Jenaplan voortgezet onderwijs als docent en onderwijs pedagoog heb ik docenten opgeleid en gecoacht. In 2008 ben ik in aanraking gekomen met Groundwork waar ik en mijn vrouw naar toe gingen voor een relatie APK. In 2017 heb ik een burn-out gehad. Behoorlijk pittig maar achteraf had ik dit niet willen missen en is het waardevol geweest voor mijn leven nu. Ik ben mijn hart gaan volgen. Bij mensen langszij lopen om hen te helpen dichterbij zichzelf, anderen en God te komen zodat ze echt gaan leven. Ik ben gaan werken voor Navigators LEF en bij relatiebureau Nij. Bij Groundwork ben ik met de opleiding tot integratie therapeut begonnen. Inmiddels heb ik mijn coachcertificaat binnen en ben ik mijzelf verder aan het bekwamen als therapeut.

Hoe ga ik te werk?

Een therapietraject begint bij mij met een intakegesprek. Dit is bedoeld om met elkaar kennis te maken en te kijken of ik de juiste persoon voor jou ben. Dit is een belangrijke voorwaarde voor het slagen van een therapietraject. Als we besluiten samen verder op weg te gaan stellen we de doelen waaraan jij wilt werken samen vast. Je mag van mij verwachten dat ik je de veiligheid bied die jij nodig hebt om te kunnen groeien. Belangrijke sleutels zijn hierin voor mij vertrouwen, ‘present’ zijn, echte aandacht en aansluiten bij dat wat zich aandient.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Therapie en coaching is in principe voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Door mijn achtergrond bij Navigators kan ik extra hulp bieden als het gaat om je relatie met God. Daarnaast heb ik passie voor jongens, mannen en vaders. Vanuit mijn werk bij het relatiebureau ben ik hier veel mee bezig en kan ik extra hulp bieden als het gaat over opvoeding, man en vader zijn.

Welke registratie heb ik?

Ik ben gecertificeerd Integratief coach. Verder werk ik als zelfstandig Integratief therapeut in opleiding. De kwaliteit van mijn werk wordt bewaakt en bevorderd onder supervisie van een bij Groundwork aangesloten supervisor.  Daarnaast sluit ik mij binnenkort als student-lid aan bij een beroepsvereniging.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan