Coaches

Jessica Kirchner

Coach / Therapeut in opleiding
Locatie
Ermelo
Services
Coaching / Therapie i.o.
Beschikbaarheid
Maandag tot en met Vrijdag
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Ik ben Jessica Kirchner uit Ermelo. Getrouwd met Patrick en moeder van 2 tienerdochters Rebekka en Ruchama. Een verrassing voor mijzelf is dat ik de puberfase van mijn kinderen een hartstikke leuke fase vind. Naast ons huis runnen we als gezin ook B&B Gastenverblijf OpStand. Het is mogelijk om een verblijf te combineren met een paar coachgesprekken.

Mijn passie is om het verhaal van jouw en mijn leven te verbinden met het verhaal van God. Om te ontdekken dat het rauwe verhaal van ons leven ook terug te vinden is in de bijbel. Ik geniet er enorm van om tijd door te brengen in de natuur: om inspiratie te ontvangen in de stilte of een goede podcast te luisteren.

Door anderen word ik omschreven als geïnteresseerd, bereikbaar, betrokken aanwezig bij mezelf en de ander, empathisch, luisterend, doortastend, visionair en met passie voor God en mensen.

Wat heb ik gedaan?

De eerste jaren van mijn leven ben ik opgegroeid als Zendingskind in Thailand wat me al jong een passie voor het leven met Jezus opleverde en me leerde om over alle kerkmuren heen te kijken. Na de middelbare school heb ik een Bachelor Theologie gehaald en ben ik afgestudeerd als Gemeente Opbouwwerker. Het pionieren beviel me wel en heb ik voortgezet in het bedrijfsleven als intercedent tot ik moeder werd. De begeleiding van twee hoogbegaafde kinderen in het basisonderwijs maakte dat ik ervoor koos om een aantal jaar thuismoeder te zijn.

Sinds 2020 ben ik (als student) verbonden aan Groundwork; inmiddels ben ik gecertificeerd Christelijk Integratief Coach en studeer ik verder voor Christelijke Integratief Therapeut. Ik ben heel dankbaar dat ik nu Theologie en Psychologie leer verbinden en ben dan ook verwonderd over wat een intelligent het ontwerp wij mensen zijn.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben gecertificeerd Integratief coach. Verder werk ik als zelfstandig Integratief therapeut in opleiding. Ik werk onder supervisie, waardoor de kwaliteit van mijn werk wordt bewaakt en bevorderd.

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?

Mijn slogan is “Kom in de Rust, kom in OpStand!”

Ik wens je toe dat je in de praktijk de rust en veiligheid ervaart om weer dicht bij jezelf te komen. Vanuit die innerlijke rust kan je in jezelf de opstandingskracht vinden om stapjes vooruit te zetten. Jouw rust kan bijvoorbeeld een tijd verstoord zijn doordat eigen overtuigingen en situaties met elkaar in botsing komen. Dan kom je in relaties bijvoorbeeld anders over dan je bedoelt of word je regelmatig getriggerd door situaties waarin je afwijzing ervaart. De vrijheid om zelf te kiezen neemt af en je zoekt naar hoe je het leven (met God) krachtig en tegelijkertijd in de rust en energievol kon vormgeven. Wanneer je dit herkent en voelt dat je wat hulp kan gebruiken in het hoopvol vooruit kijken, het genieten van je relaties en het kiezen voor een goede zorg voor jezelf, loop ik graag een tijdje met je op als Christelijk Integratief Therapeut (i.o.)

Wat zijn mijn specialisaties?

Jij bent van harte welkom als jij last hebt van stressklachten, wilt leren omgaan met angst/ verdriet/ boosheid, wilt opkomen voor je eigen grenzen en behoeften, wilt leren meer te voelen en je anders te uiten of aan de slag wilt met het verwerken van een trauma.

Soms komen cliënten bij mij omdat ze weten dat ik opgegroeid ben in een zendingsgezin of omdat ze gehoord hebben dat ik ook hoogbegaafde kinderen heb. Die herkenning kan aan de start van een traject prettig voor je zijn.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan