Coaches

Jan van Zijderveld

Integratief coach en integratief therapeut in opleiding
Locatie
’s-Gravenzande en Zelhem (Gelderland)
Services
Integratieve coaching en therapie (i.o)
Beschikbaarheid
Op afspraak ’s avonds en overdag
Telefoonnummer
E-mailadres
Website

Wie ben ik?

Ik ben een rustige, geïnteresseerde en analytische man, die graag met je optrekt op weg naar het behalen van jouw doelen die ik je graag help formuleren. Ik ben meer dan 35 jaar getrouwd met Pauline en ben vader van drie volwassen kinderen. Ik geniet daarnaast van de rust, de geuren en geluiden van het bos en tegelijkertijd word ik enthousiast van de bedrijvigheid op een dorpsplein. Een heerlijke fietstocht of een toertocht in een cabrio geven mij energie.

Wat heb ik gedaan?

De afgelopen jaren ben ik mij meer en meer gaan verwonderen over het gedrag, het gevoel en de gedachten van mensen en het effect daarvan op henzelf en hun omgeving. Vooral in tijden van tijdsdruk, verschil van inzicht of verandering zie ik die effecten sterker worden. Waarom reageren mensen, zoals ze reageren? Waarom doen ze juist wel wat ze niet willen? Of omgekeerd doen ze juist niet wat ze wel willen. Mensen ontmoet(te) ik privé of tijdens mijn werk als adviseur en projectleider in de informatietechnologie en ook tijdens een periode van leidinggeven aan een gemeenschap van christenen.

Diezelfde verwondering, ook over mijn eigen denken, doen en voelen, heeft er mede toe bijgedragen dat ik ben gestart met het mijzelf eigen maken van de rol van integratief coach en therapeut.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Tijdens de opleiding ben ik studentenlid van de VIT.

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?

Na een eerste kennismaking om te ervaren of het klikt, werken we in eerste instantie aan doelen en een behandelplan. Na akkoord gaan we op weg en help ik je door middel van verschillende interventies te ontdekken wat er in jouw denken, doen en voelen toe doet. Vanuit de huidige situatie gaan we daarmee op weg naar de door jou gewenste situatie. Op jouw tempo. Afsluitend evalueren we hoe het is gegaan en wat er is bereikt. Ik kan je ontvangen in een praktijkruimte in het Westland tussen Den Haag en Rotterdam of in de Achterhoek.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Iedereen die op zoek is naar verandering of herstel in werk of privé, zowel mannen als vrouwen vanaf 21 jaar, zijn welkom.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan