Coaches

Jan Jaap Bouwman

Coach en therapeut in opleiding
Locatie
Groningen
Services
Coach en therapeut in opleiding
Beschikbaarheid
Dinsdag en donderdag
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Ik ben een rustige ontdekker en niet snel van mijn stuk te brengen. Buiten en bergen vind ik fantastisch, maar in de ontmoeting met mensen en hun verhaal ben ik echt in mijn element. Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen beweegt, ik vind het heerlijk om iemand het goud in zichzelf te laten ontdekken en ik heb de rust en bewogenheid om samen pijn en trauma door te gaan als dit nodig is.

Wat heb ik gedaan?

Ik heb een hele weg afgelegd qua opleidingen en beroepen. Van een doctoraal in de internationale betrekkingen, via HBO-theologie en opleiding tot docent ben ik nu als Therapeut in opleiding aan het afstuderen bij Groundwork. Qua beroepen ben ik als beleidsmedewerker begonnen, heb ik als teamleider bij Athletes in Action heel veel jongeren mogen zien veranderen en heb ik als kerkelijk jongerenwerker gepionierd om het jongerenwerk op te zetten in onze gemeente. Daarna ben ik als docent in het MBO aan het werk gegaan en ben ik intussen begonnen met een eigen praktijk voor psycho-therapie.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben lid van de VIT (Vereniging voor therapeuten).

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?

We beginnen altijd eerst met een intakegesprek. Past jouw hulpvraag bij mijn expertise en is er een klik. Als dat zo is dan bespreken we samen wat je klacht is en waar je als eerste mee aan de slag wilt. Daar maken we een plan op en dan gaan we aan de slag! Ik werk graag buiten omdat ik er van overtuigd ben dan buiten en bewegen bijdragen aan het vinden van een oplossing voor je klacht. Meestal wissel ik buiten en binnensessies met elkaar af. Ook dit weer in afstemming met jou.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Ik werk veel met mannen, maar niet exclusief. Vrouwen zijn net zo goed welkom. Verder ben ik ook pastoraal werker/theoloog en kun je bij mij ook goed terecht als je klachten een geestelijke kant hebben. Mijn droom is om met kleine groepen de bergen of bossen in te gaan om in een 5-daagse tocht een intensief traject door te lopen. Vanwege Covid is dit er nog niet van gekomen, maar je kunt je alvast aanmelden als je interesse hebt. Dan weet ik dat ik haast moet maken met de plannen.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan