Coaches

Jacqueline de Roos

Integratief Coach en Therapeut
Locatie
Liempde (Den Bosch - Eindhoven)
Services
Integratieve coaching en therapie
Beschikbaarheid
Ik ben beschikbaar op afspraak ‘s avonds en overdag.
Telefoonnummer
E-mailadres
Website

Wie ben ik?
Ik ben als bedrijfskundige opgeleid vanuit de “human talent” gedachte. Daarvoor was ik 10 jaar werkzaam als fysiotherapeute. Na mijn opleiding bedrijfskunde ben ik me gaan richten op het coachen van mensen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik heb hiervoor diverse opleidingen gevolgd wat uiteindelijk heeft geleid tot de oprichting van mijn praktijk KREADO. Daarnaast ben ik werkzaam als adviseur, coach, trainer en gespecialiseerd in organisatievraagstukken rondom kwaliteitszorg, leiderschap en communicatie. 
Ik hou van wandelen, lezen en zeilen.

Van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik ben lid van Beroepsvereniging het NVPA en staat ingeschreven als Registertherapeut BNG®.

Hoe ga ik te werk als coach en therapeut?
Mijn passie is om mensen te zien groeien in relatie tot de omgeving waarvan zij deel uitmaken. Ik zie mezelf als een procesbegeleider waarbij een ieder de ruimte heeft om bezig te zijn datgene wat ze willen ontdekken, onderzoeken of bereiken in hun persoonlijke en/of professionele leven gericht op het groeien in kennis, inzicht en vaardigheden.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?
Ik richt me op particulieren en medewerkers van profit en non-profit organisaties met de focus het vergroten van de persoonlijke effectiviteit. 

Vragen voor Jacqueline

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan