Coaches

Inge Visscher

Therapeut, coach, lichaamsgericht, ervaringsgericht, systemisch en contextueel
Locatie
Zwolle
Services
Therapeut, coach, lichaamsgericht, ervaringsgericht, systemisch en contextueel. Ook beschikbaar als begeleider van GRIP-groepen in de regio rondom Zwolle
Beschikbaarheid
Dinsdag, donderdag en vrijdag. En incidenteel op de woensdag
Telefoonnummer

Wie ben ik? 
Ik ben Inge Visscher. Ik ben getrouwd met Henk en moeder van 4 kinderen in de leeftijd van 9 tot 17 jaar. Zo lang ik me kan herinneren ben ik geboeid door mensen en het waarom en hoe van hun handelen en denken.

Van oorsprong ben ik verpleegkundige, maar ik heb me de afgelopen jaren laten opleiden tot therapeut. Ik heb die stap gezet omdat ik door eigen ervaring en door ervaringen van mensen om me heen heb gezien dat er altijd HOOP is. Hoop op heelwording. Ik heb gezien dat je als mens gevormd wordt door het leven, soms kom je daarin kleinere of grotere obstakels tegen.

Deze obstakels kunnen je belemmeren. In mijn praktijk zie ik steeds weer dat er groei en heelwording mogelijk is.  Ik bied individuele therapie en relatietherapie, daarnaast bied ik met een collega een groepscursus in lichaamsbewustwording aan.

In mijn vrije tijd houd ik enorm van lezen, filmhuisfilms en wandelen. Ook vind je mij regelmatig terug bij mijn vriendinnen, ik hecht enorm aan goede relaties.

Woorden waarin ik mezelf herken zijn: Eerlijk, humor, confronteren, gevoelig, accepterend, leergierig.

Hoe ga ik te werk? 
In jouw proces kan ik je verder helpen vanuit mijn expertise als ervarings- en lichaamsgericht therapeut. Ik maak daarbij gebruik van verschillende methoden en technieken. Zowel uit het systemisch werk als vanuit de voice-dialogue, Gestalt en natuurlijk van het integratieve gedachtegoed zoals je op de Groundwork Basics hebt kunnen ervaren.

In de sessies staan waarden als: openheid, vertrouwen, fijngevoeligheid, humor, confrontatie en gelijkwaardigheid centraal.

Op mijn site: www.ingevisscher.nl vind je meer informatie over mij en mijn praktijk.

Welke registratie heb ik, en van welke beroepsvereniging ben ik lid? 
Ik ben gediplomeerd Transpersoonlijk Therapeut en registerlid van Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg (NFG) (vakgroep VPMW). Ook ben ik ingeschreven in het RBCZ-register als Registertherapeut BCZ en ben ik gediplomeerd Groundwork Coach.  

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan