Coaches

Inge Poelman

Integratieve coach
Locatie
Drachten
Services
Integratieve coaching
Beschikbaarheid
Op afspraak
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Wandelen in de natuur, een goed boek, een gesprek van hart tot hart, mijmeren op het strand, lopend langs de branding, genieten van het zien van de ontwikkeling van mijn kinderen, tijd doorbrengen met familie en vrienden,  God beter leren kennen, nieuwe uitdagingen; dat zijn dingen waar ik gelukkig van word.

Ik ben Inge Poelman, geboren in het prachtige jaar 1977, echtgenote van Theo en moeder van 4 dochters.  In mijn leven heb ik ontdekt dat ik mag putten uit de bron van levend water. Uit God. Ik geloof dat we vanuit de ontmoeting met God, kunnen groeien naar heelheid. Dat God ons aanvaardt en liefheeft zoals we zijn op dit moment, met alle bagage die we hebben opgedaan in ons leven. Dat God ons niet veroordeelt. De naam van mijn praktijk: Leef&ontmoet geeft aan dat het een plek is waar je mag groeien in het ontmoeten, van God, jezelf en ook de ander. Dat brengt leven!

Woorden die bij mij passen zijn; betrouwbaar, invoelend, veilig, alles mag er zijn, positief en krachtig.

Ik vind het mooi om samen met jou op weg te gaan, een stukje naast je te lopen, je uitnodigen om verder te gaan groeien.

 

Wat heb ik gedaan?
Na mijn studie sociaal pedagogische hulpverlening en na een discipelschap trainingsschool  ben ik vele jaren werkzaam geweest in de hulpverlening. Ik heb gewerkt in de jeugdzorg,  op een orthopedagogisch dagcentrum en binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. In 2016 was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik gestart met de opleiding tot christelijk integratief coach. Dat ik vanuit mijn relatie met God en met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, een stuk met de ander mag mee wandelen is voor mij een voorrecht.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik ben aangesloten bij de Nobco en neem deel aan een intervisiegroep.

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?
In een kennismakingsgesprek maken we kennis met elkaar. Hier heb je de ruimte om te delen dat waar je mee aan de slag wilt en kun je aanvoelen of je een klik hebt met mij en of de manier van coaching bij jou past.

Als je besluit dat dit bij je past, volgt er een intake en gaan we doelen stellen die jij graag wilt bereiken. Hiermee gaan we in het traject aan de slag.  Bij integratieve coaching benutten we de kracht en kwaliteiten die jij al hebt, en gaan we die inzetten om ook te gaan groeien daar waar jij verlangt naar heelheid, groei.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan