Wie ben ik?
Mijn passie is mensen te zien groeien in voluit leven! Ze steeds meer te zien worden wie ze mogen zijn, zodat ze meer vrede, vreugde en verbinding kunnen ervaren. Hoe mooi is dat!
Zwaarte voelen, worstelingen ervaren, niet jezelf durven zijn, kan verschillende oorzaken hebben. Waaronder bijvoorbeeld angst, onverwerkte gebeurtenissen, overtuigingen over jezelf, blokkades, patronen, worstelingen in je psyche. Het zet je vast en je voelt je gevangen.
Dat gevoel ken ik goed. Gelukkig ken ik ook het gevoel van bevrijding, van genieten, geliefd worden en lief hebben. Kwetsbaar durven zijn, ontvangen en verbinden. Verbinden met God, mezelf en anderen. Voluit leven! Dat gun ik ook jou van harte!
Ik ben getrouwd met David en trotse moeder van 4 opgroeiende kinderen in de leeftijd van peuter tot tiener. Ik vind het heerlijk mijn hart te delen met anderen, houd van lezen, ben graag buiten en geniet van de zon, van wandelen en fietsen, in de natuur zijn. Anderen ervaren mij als iemand bij wie het veilig is, die echt, bewogen, open en oordeelvrij is.
Wat heb ik gedaan?
Na mijn opleiding tot sociaal pedagogisch hulpverlener heb ik gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Inmiddels werk ik ruim 10 jaar als individueel en gezinsbegeleider van (jong)volwassenen met diverse (GGZ-)problematiek.
In 2012 ben ik gestart met de coachopleiding bij Groundwork vanuit het verlangen naar persoonlijke groei en het beter kunnen ondersteunen van andere mensen daarin. Deze opleiding heb ik afgerond, als ook de Groundwork opleiding tot Christelijk Integratief Therapeut (CIT).
Hoe ga ik te werk?
In therapie gaan is een hele stap. Ik vind het daarom belangrijk dat je je veilig voelt bij mij, veilig om je te openen en te delen waar je mee worstelt. Na het intakegesprek waarin we met elkaar kennis maken, onderzoeken of er een ‘klik’ is en jij aangeeft wat je graag wilt bereiken, stellen we samen een behandelplan op. Ik begeleid je daarna verder in je proces. Ik sluit aan bij waar jij bent, werk integratief, op de manier die het beste bij jou past.
Soms zijn 8 à 10 sessies voldoende, soms is een langer traject nodig. We evalueren, kijken waar je staat en bepalen zo de route.